Tranen bij Benjamin. ~ Utopia Gekte

10/31/2015

Tranen bij Benjamin.

Lekker smullen.

Waar de dames kiezen voor een horror make-over kiezen de heren voor een blote billen gezicht. De snorren en baarden zijn er bij alle mannen namelijk vanaf omdat morgen de Movember maand weer begint. Traditiegetrouw doen de Utopia bewoners daar weer aan mee. Of alle mannen meedoen weet ik niet zeker, maar sommigen hoefden zich sowieso al niet te scheren omdat ze dat altijd al doen.

Nadat de mannen geschoren zijn worden ook zij opgemaakt in Halloween stijl. De lenzen in doen is wel een dingetje voor Benjamin. Hij vind het maar eng en het lukt ook niet in één keer. Uiteindelijk krijgt hij met veel tranen de eerste lens op zijn oog. Tussendoor is Cees zich in de keuken aan het opwinden. Het eten dat hij vandaag kookt is blijkbaar goed in de smaak gevallen bij iemand. Er is namelijk al best veel vlees uit de pan gegeten tot grote ongenoegen van de kok. Zelf eet Cees trouwens ook gewoon uit de pan dus ja... Als ze om half zes gaan eten is er gewoon niks meer over voor de mensen die wel netjes wachten.

O ja, er staan wat plaatjes hieronder. Dan kan je zien hoe de bewoners er uit zien momenteel. Later vanavond verschijnen er vast nog video's van het Halloween feest.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.