Tijd voor een groepsfoto! ~ Utopia Gekte

10/18/2015

Tijd voor een groepsfoto!

Say cheese!

''Heb je het leuk gehad'', horen we iemand vragen aan de Bed & Breakfast gasten. ''Ja, ja, absoluut'', klinkt er enthousiast uit de mond van één van de gasten. Voor de verandering dus een zeer geslaagde overnachting zonder drama en gedoe. En de klanten zijn meer dan tevreden. Ze krijgen de hele ochtend al meer aandacht dan menig ander bezoeker. Het begon bij het ontbijt en het eindigt zojuist met een leuke groepsfoto met alle Utopianen. Een royale behandeling dus voor de twee dames die zijn wezen overnachten in het cordwood huis. Zeker voor herhaling vatbaar denken wij maar zo.

Nu de gasten weg zijn gaat iedereen weer verder met zijn of haar ding. Voor de een is dat luieren en niksen. En voor de ander is dat wél werken. De een kookt een vegetarische maaltijd in de keuken, en de ander kookt een maaltijd met plofkip. De een staat in de steigers om te verven, en de ander leest op zijn luie kont de krant op de bank in de woonkamer. Er lijken wat rustige momenten te komen nu tot de familie van Gina de poort door wandelt. Hoe laat precies weten wij nog niet. Vermoedelijk rond een uurtje of een. Voor de liefhebbers nog maar even een video van gisteravond dan. Hierin zie je hoe Gabriëlle mot kreeg met Rowena en Bjorn omdat zij teveel rond elkaar zouden hangen:


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.