Stille Stefanie en schreeuwende Gina falen keihard. ~ Utopia Gekte

10/01/2015

Stille Stefanie en schreeuwende Gina falen keihard.

Schuimparty zonder schuim.

De verrassing van Gina en Stefanie is inmiddels niet echt een verrassing meer. Voor ons als kijkers dan want de bewoners zelf weten het nog niet. We zien beide dames flink wat flessen shampoo(?) leeg gooien in het zwembad. En Gina houdt een tuinslang vast om water op het water te spuiten. Ze hopen dat er zo flink wat schuim ontstaat, maar dat valt vies tegen. ''Onze stomste verrassing ooit'' schreeuwt Gina teleurgesteld naar Bas.

''Marrruuuuk, het lukt niet'', schreeuwt Gina vervolgens naar de andere kant van het terrein. ''We wilden een schuimparty geven, maar we hebben te weinig liters ingekocht. We dachten als we helemaal rond gaan, gaat het vanzelf meer schuimen. Maar 4 liter is misschien te weinig op zo'n groot bad. Er stond schuimt rijkelijk dus ik dacht 4 liter is genoeg. Normaal hoef je ook maar een klein druppie te doen toch'', schreeuwt Gina verder. Mark komt er bij en hij adviseert om er afwasmiddel bij te gooien. Zo enthousiast als Gina is huppelt ze meteen schreeuwend naar de loods om flessen afwasmiddel te pakken. Niet veel later komt ze terug rennen met drie flessen afwasmiddel. Stefanie vraagt aan Mark om er in te springen om meer schuim te creëren. Wie weet gaat de schuimparty toch nog schuim krijgen... ''Wie gaat er nou in een Dreft bad'', vraagt Stefanie zich af...


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.