Stefanie verzamelt handtekeningen van de bewoners. ~ Utopia Gekte

10/15/2015

Stefanie verzamelt handtekeningen van de bewoners.

Voor Mike!

Ook Stefanie is vroeg wakker deze ochtend en kwam fris en wel uit de douche. Volgens Armanda rook het heel erg lekker toen ze de douche uit kwam wandelen. Nou blijkt dat ze overheerlijke kokosshampoo of douchegel heeft gebruikt. Eenmaal aangekleed en wel wandelt ze van de ene naar de andere Utopia bewoner. Als een echte Utopia fan verzamelt ze zoveel mogelijk handtekeningen van haar medebewoners. In de keuken treft ze Ivan en Cees aan en dan wordt duidelijk waar ze het allemaal voor doet. Ze verzamelt geen handtekeningencollectie voor zichzelf, maar voor haar thuisfront. Onder andere haar broertje Mike zou graag alle handtekeningen willen hebben.

Ik heb eerlijk gezegd geen idee of ze vandaag of morgen bezoek krijgt of dat ze het gewoon met de post naar huis stuurt. Het is in ieder geval erg lief dat dit één van de eerste dingen is waar ze 's ochtend vroeg aan denkt en mee bezig is. Het gaat alleen nog wel even duren voordat haar collectie compleet is. Bijna alle bewoners liggen om 09:17 namelijk nog in bed. Alleen achter de laptop zien we Armanda en Gina nog zitten. Met Nicole en Ivan er bij zijn er dus 7 bewoners wakker momenteel. En plots zien we Wim ook in beeld die zijn handtekening meerdere malen zet, dus dat zijn er al 8. Een meerderheid van de pioniers is inmiddels wakker! Er volgt een streamlock dus het tellen houdt hier op. (De streamlock was van korte duur en we zien Benjamin daarna ook al in beeld, het moet niet gekker worden)




0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.