Stefanie tegen Armanda: ''Gina mag naar huis''. ~ Utopia Gekte

10/12/2015

Stefanie tegen Armanda: ''Gina mag naar huis''.

Ochtendirritaties.

 De nieuwe dag is al een tijdje aangebroken (goedemorgen trouwens lezers in en buiten Utopia) en er is weer veel gebeurd. Er wordt namelijk veel gesproken over welke genomineerde Utopiaan straks het terrein moet verlaten. Alle hints, ogen en woorden wijzen naar Gina, maar ondertussen weten we dat Utopia vol verrassingen kan zitten. Voor Gina begon de dag perfect omdat haar grappen zouden zijn geslaagd, alleen lijkt niemand het grappig te vinden. Armanda die de deur opende kon er sowieso al niet om lachen en zij is wel degene die Gina vandaag naar huis kan sturen.

Ook Stefanie is helemaal klaar met Gina. Niet vanwege de grappen van vannacht, maar vanwege wat ze bij Rob in bed gedaan heeft. Dat ze gisteravond bij Rob in bed lag vind ze nog niet eens het ergste. Maar dat ze Gina hoort zeggen dat ze uit het bed moet wanneer Stefanie naar boven komt lopen wel. 'Oh Stefanie komt er aan, moet ik nu weg', hoorde ze Gina zeggen tegen Rob. ''Ze mag naar huis. Ik kan best met Cees nog een paar maanden'', laat Stefanie aan Armanda weten. Duidelijke taal dus.

En ook tijdens een kleine woordenwisseling tussen Cees en Gina vanochtend lijkt Armanda de kant van Cees te kiezen. ''Laat het gaan'', zegt ze tegen Cees. Dat is nog steeds niet alles. Want Stefanie laat ook aan Armanda weten dat Mark gewoon bluft en niet weggaat wanneer Gina wordt weggestuurd. Bas is het daar volkomen mee eens. ''Het zou goed zijn als zij gaat. Dan krijgt hij weer wat ruggengraat''.

En dan nog even iets heel anders... Niet veel later doen Wim en Mark geheimzinnig over een of andere container van 250 euro. Wim zou die hebben aangeschaft of zelfs al op het terrein hebben staan. De werkplaatst gaat misschien iets van horeca worden en er volgt een streamlock. Duidelijk een dingetje waar nog niet over gesproken mag worden want ze deden al geheimzinnig over 'de overheid'.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.