Stefanie schrijft alles van zich af. ~ Utopia Gekte

10/28/2015

Stefanie schrijft alles van zich af.

Liefde is ...

Een hele goedemorgen, fijn dat je er weer bij bent! Wat een drama in de liefde gisteravond en vannacht. Je hebt er vast alles al over gehoord en gelezen in onze vorige berichten. Waar nog niet over geschreven is gaan we nu nog even snel inhalen. Want vlak voordat Rob naar bed ging heeft hij nog eventjes met Stefanie gepraat. Het is niet veel, maar wel belangrijk. ''Er is niets veranderd toch'', vroeg Stefanie zich af. En Rob beaamde dat. ''Je weet hoe ik erin sta. Ik weet dat ik naar jou duidelijk ben. Als jij maar weet hoe de vork in de steel zit. Ik geef om je, maar niet op die manier''.

Dat gezegd hebbende slaapt Rob vannacht als een roosje en ligt Stefanie voorlopig nog wel even wakker. Om 1 uur 's nachts schrijft ze van alles van zich af. Het kan van alles zijn. Een brief voor Rob? Voor het thuisfront? Haar dagboek? Het maakt ook eigenlijk niet uit, als het Stefanie maar goed doet om alles van zich af te schrijven. Wat denk jij? Moet Stefanie Rob uit haar hoofd zetten of juist niet?0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.