Stefanie moet zich niet laten naaien, gaan ze met zijn allen op Gina? ~ Utopia Gekte

10/02/2015

Stefanie moet zich niet laten naaien, gaan ze met zijn allen op Gina?

''Laura en Charlotte kwamen niet voor niks aan het hek''

Rob en Bas moesten zojuist hun gesprek over de komende stemming cancelen omdat de persoon waar ze het over hadden ook een sigaretje kwam doen bij het rokersbankje. Niet veel later kunnen ze weer rustig verder met hun gesprek. "'Laura en Charlotte kwamen niet voor niks aan het hek: ruggengraat tonen'', laat Bas weten. Ze hebben het hier nog steeds over de ''relatie'' tussen Gina en Mark. Rob beseft zichzelf ook dat het nu misschien wel slimmer is om op drie personen te gaan stemmen in plaats van op één persoon om de bank te bepalen. Nicole heeft duidelijk aangegeven niet naar huis te willen en ''een stem op Gabriëlle is best wel safe want verder gaat niemand op Gabriëlle'', laat Bas weten. Op dat moment komt Stefanie erbij zitten om zich ook te mengen in het gesprek. ''Kijk uit dat je niet genaaid wordt'', laat Rob aan Stefanie weten. Waarna Stefanie laat weten dat ze al weet dat ze genaaid gaat worden. Mark gaat vol op haar stemmen dus Gina misschien ook wel. ''Achterbaks, ik zou gewoon vol op haar gaan'', laat Bas weten. ''Ja jij en Rob spannen samen. Op Rob wil ik niet stemmen dus ga ik vol op jou'', zou Mark tegen Stefanie hebben gezegd. 

Bas, Rob en Stefanie vertrouwen Mark niet zo. ''Hij zou er ook nog drie op mij kunnen gooien, we weten allemaal dat hij wil winnen'', laat Bas weten. Stefanie vraagt zich vooral af wat Mark zijn onderbouwing is. ''Dat zij niet naar huis wil'', laat Bas weten. Maar dat vind Stefanie ''f*cking bullshit''. Bas zegt sowieso 1 stem aan Gina te gaan geven en misschien ook wel twee. ''Zorg jij in ieder geval dat je je niet laat naaien, vol op Gina'', laat Rob weten. Vervolgens gaan ze met zijn drieën na wie er allemaal een stem aan Gina gaan geven, en dat zijn er al best wel wat. Volgens Rob mag Rolf naar huis, of Cees omdat Rob hem niet gelukkig ziet. ''Gina zien we ook niet gelukkig'', laat Bas weten. Waarna Stefanie laat weten dat Gina helemaal niet groeit. ''Ze is vastgeroest'', vult Bas aan. Stefanie laat weten dat ze het echt ''f*cked up'' zou vinden als ze naar huis gaat. ''Dat weet ik, daarom stem ik niet op je'', laat Bas weten.

Stefanie zegt dat ze zich geen seconde druk heeft gemaakt. Tot gisteren. Maar in principe zijn ze het er wel over eens dat Mark beter af is zonder Gina. Mark danst niet meer terwijl hij eerst altijd allerlei gekke danspasjes liet zien. En volgens Stefanie doet Mark niet eens meer mee met feestjes. Bas mist vooral het strenge ''boekhouderige'' van Mark. ''Het is echt een pussy'', laat Stefanie weten. Rob vraagt zich af wie het eigenlijk het meeste verdiend. ''Als je heel eerlijk bent, wie verdiend het meer. Cees of Gina?''. Stefanie laat weten dat Cees het meer verdiend om te blijven. Bij hem zien ze groei en hij is voor de groep bezig. Ook al vind Stefanie hem freaking irritant en kan ze af en toe zijn nek wel omdraaien.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.