Stefanie mag de koeien doen van Naomi. ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Stefanie mag de koeien doen van Naomi.

Lekker geslapen?

Een nieuwe dag Utopia is aangebroken, alweer de 641e om precies te zijn. Vandaag mag Stefanie de koeien doen van Naomi en Ivan helpt inmiddels vanzelfsprekend mee. Ook vandaag zijn ze later dan normaal, maar eigenlijk dus op tijd. Want als je altijd een uur later dan normaal de koeien doet is dat eigenlijk gewoon de nieuwe regelmaat. En regelmaat is het belangrijkste! De geitjes zien we vrolijk, gezond en wel wat sprongen maken, Sasha graast nog lekker rond, de kippen maken nog geluid en de koeien loeien als vanouds. Het gaat dus heel goed met de dieren in Utopia.

Allemaal leuk en aardig, maar er is voor de verandering iets aan de hand dat meer aandacht verdient op de vroege zaterdagmorgen. De drie nieuwe kandidaten zijn namelijk bekend gemaakt! Armanda, Renske en Veronique. Hoog tijd om je kennis te laten maken met deze drie potentiële Utopia bewoners. We hebben in ieder geval al gezien dat één van de drie nieuwe kandidaten bevriend is met Naomi en het zusje van Naomi op Facebook. En ze lijkt ook nog eens op Naomi qua uiterlijk. We zijn dus zo bij je terug met nieuwe berichten. Spannend!

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.