Stefanie is er ziek van dat ze meegesleurd word in een spelletje ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Stefanie is er ziek van dat ze meegesleurd word in een spelletje

Wel of niet het spel mee spelen

Nadat Gabriëlle een gesprek heeft gehad met Ivan zien we haar samen met Stefanie op de schommelbank bij de vijver. Stefanie laat weten er ziek van te zijn dat ze meegesleurd word in een spelletje. Als het vorige maand of twee maanden geleden gebeurde had ze het voor haar gevoel meer verdiend. Stefanie wil gewoon actief leuk bezig zijn terwijl ze nu alleen maar als een zombie rondloopt. Ze heeft net de douches en de toiletten gedaan. ''Waar jut en juli ruzie over hebben. Rolf en Cees hadden net weer gezeik. Alsjeblieft zeg. Volgens Cees doet Rolf nooit wat. Alleen maar uit zijn neus eten en de krant lezen. Cees vond dat hij het recht had om Rolf daar hard op aan te spreken''. Stefanie kan daar niet tegen en is toen dus weg gelopen en de douches en toiletten gaan doen. Gabriëlle laat weten te hopen dat Stefanie niet op de bank komt, ''maar met zes stemmen kom je dat sowieso''. Stefanie gaat er nog helemaal niet vanuit dat ze zes stemmen gaat krijgen. Alleen Mark heeft gezegd ik ga vol op je. ''En Gina zei straks dat ze maar één stem op me wil geven, maar ik weet niet hoe het nu is na dat gedoe''. 

Gabriëlle vraagt of Stefanie denkt dat ze nog iets in de hand heeft. Stefanie denkt dat ze zichzelf gewoon in haar waarde moet laten door zichzelf niet te verlagen naar dat niveau, en dat ze dus gewoon moet gaan stemmen zoals ze wilde gaan stemmen voor dit hele gedoe. ''Maar anderen zeggen dat moet je niet doen want dan zit je op de bank''. Volgens Gabriëlle is Stefanie dan in ieder geval wel eerlijk. ''Dan zit ik thuis eerlijk te zijn'', laat Stefanie weten. En dat is nog niet eens alles, door dit hele gedoe zijn meer mensen er over na gaan denken om op Gina te stemmen. Gabriëlle vertelt dat ze net een gesprek met Ivan had. Dat ze hem om advies gevraagd heeft omdat het haar ook tot hier zit. Ivan heeft toen gezegd dat de mensen die een spel spelen zelf op de bank terecht komen. Gabriëlle weet niet zeker wat er gaat gebeuren, maar snapt wel dat Stefanie zichzelf wil redden door het spel mee te spelen. Stefanie laat weten dat ze alleen echt niet wil dat het nu naar buiten gebracht wordt dat zij ook een spelletje speelt. ''Maar mensen zien toch donders goed dat je geen spel speelt'', laat Gabriëlle weten.

Gabriëlle wil het vervolgens graag over iets anders hebben, iets waar Stefanie vrolijk van wordt. Hier kunnen ze nu toch niets meer aan doen, en Gabriëlle wil zich liever afzijdig houden van deze ''shit''. Stefanie had gewild dat zij dat ook kon. Gabriëlle vind het ''f*ckt up'', voor Stefanie en om zichzelf te redden moet ze misschien het spel wel mee spelen, ''maar blijf gewoon eerlijk alsjeblieft'', laat Gabriëlle weten. Stefanie zegt alleen te hopen dat als Gina op de bank komt, dat Gina niet denkt dat het door Stefanie komt. Gabriëlle adviseert Stefanie om de eer aan zichzelf te houden. ''Probeer jezelf niet te laten beïnvloeden''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.