Stefanie is boos, maar weet niet op wie ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Stefanie is boos, maar weet niet op wie

Rob gaat toch niet op Gina stemmen

Rob en Mark hebben eerder vandaag een lang gesprek gehad. Direct daarna bracht Mark Gina op de hoogte van wat er afgesproken was. Rob wachtte iets langer maar bracht uiteindelijk ook Stefanie op de hoogte van wat er besproken is. Zo laat hij weten dat ze later vandaag even met zijn vieren gaan zitten. ''Hij wil in principe niet op jou gaan stemmen'', aldus Rob. Stefanie denkt er heel simpel over. ''Dan doet hij dat toch niet''. Stefanie is niet meer van plan te laten weten op wie ze wel of niet gaat stemmen. Dat zal ze straks ook niet doen omdat ze het zelf gewoon even niet meer weet. Er zijn vandaag teveel dingen gebeurd, gezegd en gedaan. Rob vond het wel een goed gesprek tussen hem en Mark. Maar toch gaat Stefanie niet beloven niet op hun te stemmen en ze gaat ook geen deals sluiten. ''Grote kans dat je dan de sjaak bent'', laat Rob weten. ''Prima, als hun daar gelukkig van worden'''. Rob wil bij zijn eerste stemmen blijven. Dus toch zijn stemmen geven aan de personen waar hij ze eerst aan wilde geven en niet meer op Gina gaan stemmen. Stefanie vind dat prima. Rob en de anderen hoeven niet op Gina te stemmen. Dat is en blijft hun eigen keus. Benjamin die ook in het kantoor zit kijkt het nog even aan. 

Rob laat weten dat het wel slim is om gewoon dat gesprek met zijn vieren aan te gaan. Iets wat Stefanie ook zeker wel gaat doen, maar ze is gewoon boos en weet niet op wie ze boos moet zijn. Rob laat weten dat ze eerst met zijn vieren een goede band hadden en dat dit roet in het eten gooit. Rob denkt dat Mark nooit tegen hem zou liegen. Gina hoeft van Rob niet weg, ze moet alleen uit haar schulp komen en Mark wil volgens Rob ook niet dat Stefanie weg gaat. ''Dan moet hij niet op me stemmen'', vult Stefanie aan, waarna Rob laat weten dat Mark dacht dat ze samen spanden. Iets wat niet zo is en waarvan Stefanie al tig keer heeft gezegd dat het niet zo is. Stefanie komt hier niet om een spelletje te spelen en dat heeft ze al honderd keer gezegd. Rob blijft erbij dat hij niet gelooft dat Mark er over zou liegen en Gina ook niet. Als ze een afspraak maken en zeggen dat ze niet op Stefanie gaan stemmen dan komen ze dat volgens Rob na want anders zouden ze Rob ook naaien.

Stefanie blijft er wel gewoon bij dat ze één stem aan Gina wil geven. Zo dacht ze er al over voor dit hele gebeuren. Dat was haar plan al voor dit hele spelletje begon. Stefanie hoort Gina niet, ziet Gina niet. Gina lacht niet. Ze is er wel maar Stefanie ziet haar niet. en Gina had precies datzelfde ook in haar post gelezen. ''Opeens is ze omgeslagen, gaat ze pokeren en doorzakken''. Rob weet het, volgens hem heeft Gina dat ook niet goed gedaan. Maar ondanks alles is volgens Rob de kans nu wel groot dat Stefanie of Gina, of dat ze allebei op de bank terecht gaan komen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.