Stefanie huilt uit in Benjamin's armen ~ Utopia Gekte

10/07/2015

Stefanie huilt uit in Benjamin's armen

Stefanie wordt getroost

We hebben net geschreven over een huilende Cees als we een blik op de streams werpen en zien dat ook Stefanie in tranen is. Benjamin heeft zijn armen om Stefanie heen geslagen terwijl Stefanie luid aan het huilen en snikken is. Benjamin knuffelt haar en probeert haar te troosten. ''Gaat goed hé'', zegt hij sarcastisch. ''Fantastisch'', snikt Stefanie. ''Kom hier schat'', laat hij weten terwijl hij zijn armen nogmaals om haar heen slaat. Vervolgens veegt hij Stefanie's tranen weg. ''Ik had hier zo geen zin in'', laat Stefanie weten. ''En dan toch hé. Het is soms gewoon even nodig. [...] Hé je blijft gewoon hé. Heb je het in de gaten'', probeert Benjamin haar op te peppen. Maar volgens Stefanie zijn er meer dingen. Stefanie gaat een glaasje water pakken en roken. Benjamin gaat met haar mee. ''Het komt wel goed, ik weet het zeker'', probeert Benjamin haar moed in te praten. ''Vast'', reageert Stefanie.

Bij het rokersbankje treffen ze ook Wim aan. ''Het was niet jouw schuld hé Wim'', laat Stefanie weten. ''Heb ik je zeer gedaan?'', vraagt Wim vervolgens. ''Ja ook, maar er zijn zoveel dingen'', laat Stefanie weten. Het is gewoon even alles bij elkaar. Stefanie's opa word morgen geopereerd. Een open hart operatie. ''Een stom emotioneel wrak ben ik'', snikt Stefanie. Wim laat weten dat het heftig is en dat hij het normaal vind dat ze huilt. ''Die koe heeft me daarstraks aangevallen. F*cking pijn in mijn heup. Ik stond bijna te janken, maar geen zin in. Was samen met Naomi, hartstikke gezellig. Ga je naar binnen krijg je liedjes. Heb ik anderhalf uur lang mezelf groot kunnen houden. Toen liep ik naar boven, kreeg het zwaar, denk ga naar beneden daar is het gezellig. Is er een flapdrol die een rolletje naar me hoofd gooit''. Stefanie is blij dat het Wim was, als Rolf of Cees het was staat ze niet voor zichzelf in. ''Hé Stiff, het is niet erg om te huilen'', laat Benjamin weten. Er volgt een streamlock. ''Camera vol op me gezicht, ik denk nee'', laat Stefanie weten als we weer beeld hebben. ''Dat mogen ze toch niet uitzenden om half acht. Kijkwijzer'', grapt Benjamin. Stefanie ligt in een deuk. De heren hebben haar zoals je leest gelukkig al weer snel aan het lachen gekregen. Ook zien ze Rolf die weer naar de poort staat te staren. Dit deed hij vanmiddag ook al. Wim besluit dat hij maar eens met Rolf moet gaan praten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.