Stefanie chagrijnig vanwege 'pleurismuziek'. ~ Utopia Gekte

10/25/2015

Stefanie chagrijnig vanwege 'pleurismuziek'.

Ook goedemorgen...

Zoals we eerder al schreven kon niet iedereen de muziek waarderen. Waar Mark heerlijk stond te dansen en niet onder deed voor de kandidaten van Dance, dance, dance, was Stefanie vooral 'de overheid' aan het vervloeken. ''Wat een pleurismuziek'', moppert ze wanneer ze met Naomi al gapend naar de koeien wandelt. Beide dames zien er nog uit als spookjes en hadden wel wat extra uurtjes slaap kunnen gebruiken. Alhoewel, met de lading make-up die er straks overheen gaat zie je daar ook niks meer van. Hoe dan ook, er zijn dieren die verzorgd moeten worden. Het is half acht wanneer ze beginnen en voorlopig zijn ze daar nog niet weg.

In de loods is Ivan op zoek naar peuken. Hij loopt rond en vraagt of iemand peuken heeft. Hij zit niet zo lekker in zijn vel en gaat daar met Mark over praten na de markt. Dit is iets van de laatste 2 weken, dus hij loopt er al een tijdje mee rond. Eén van de standhouders heeft inmiddels al afgezegd.

Bjorn en Rowena? Die hebben een gesprek over tieten en billen. Rowena loopt het liefst de hele dag zonder BH rond, maar dat moet ze niet doen wat Bjorn betreft. ''Dan gaan ze hangen'', weet hij te vertellen. Ook heeft hij nog nooit aan de billen van één van de vrouwen in Utopia gezeten. Dat we het even weten zo op de vroege ochtend. We wachten nog steeds op een Utopia Trivia dus zet het in je collectieve geheugen.
 1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.