Stefanie, Benjamin en Rob werken zich uit de naad in Le Luifel ~ Utopia Gekte

10/25/2015

Stefanie, Benjamin en Rob werken zich uit de naad in Le Luifel

Bijna alles is op

De markt is ondertussen nog steeds volop bezig. Rond één uur waren Mark en Naomi met een nieuwe actie bezig. In plaats van dat de bezoekers moesten betalen voor de snacks hadden ze besloten om maar eens even wat moustaches uit te delen. Dat schijnt een licht pittige kip snack te zijn in de vorm van een moustache (snor). ''Niet slecht'', is een reactie van één van de gelukkigen die de kip snack gratis kan proberen. Op dat moment komt ook de volgende shift bezoekers het terrein op. Cees lijkt lichtelijk in de stress te schieten. Hij ziet de lange rij en is van mening dat ze op moeten schieten. Een heel stuk later om kwart over twee is Cees druk bezig met het geven van de enige rondleiding die hij vandaag mag geven. Eerder gaven al wat mensen aan dat ze alleen van Cees een rondleiding wilden en bij hem is het net als bij Armanda dus ook een gigantische groep. Als Cees zich beseft hoe groot de groep is laat één van de mensen die mee loopt weten dat ook iedereen bij hem wil. ''Iedereen wil bij jou, we willen niet bij Armanda''. Cees zegt er een beetje stil van te worden.

Om half drie laat Bas trots zijn kwarteltjes zien. Hij vertelt dat hij een favoriet heeft genaamd Piet de piraat. Ook zien we dat mensen gewoon hun hond mee hebben genomen naar de markt, maar deze zijn gelukkig wel netjes aangelijnd. Om tien voor drie zien we dat Stefanie en Rob in de horeca keuken druk bezig zijn met friet snijden. De frieten waren op en op het moment worden er dus alleen maar snacks verkocht. Benjamin staat dus even alleen in Le Luifel, maar gelukkig niet al te lang. Stefanie komt namelijk al snel terug zodat ze de friet kan gaan voorbakken. Rob blijft alleen achter in de horeca keuken om nog meer friet te maken. Niet veel later komt Rowena hem helpen. Samen friet maken gaat namelijk een stuk sneller en dat mag best want er staat nog een flinke rij met mensen voor de Le Luifel die allemaal trek hebben in een frietje. Stefanie en Benjamin kunnen het in de Luifel nog maar net allemaal bijhouden. Het is zo druk en het duurt nu een stuk langer voor de friet klaar is. Eerst was alle friet al voorgebakken, maar nu moet dat ook allemaal nog gebeuren. Benjamin moet al een hele tijd naar de toilet, maar kan Stefanie niet alleen achterlaten. Gelukkig komt net Mark eraan om de twee even te komen versterken. Benjamin kan dus even rustig naar de wc terwijl Mark en Stefanie hard doorwerken. De friet is trouwens niet het enige wat op was. Ook de puntzakjes, de grote bakjes en de vorkjes zijn op. De volgende keer moeten ze dus van tevoren nog meer inkopen en nog meer patat maken.4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.