Speciaal bezoek voor Bas ~ Utopia Gekte

10/10/2015

Speciaal bezoek voor Bas

Naomi mag zich alvast opwarmen

Om half drie komt er interessant bezoek voor Bas het terrein op. Het is het meisje (Abigail) die tijdens de vorige markt met Bas gezoend heeft. Bas laat weten geschokt te zijn dat ze er is en het meisje laat weten dat ze speciaal voor Bas deze outfit heeft aangetrokken. Ze heeft een andere afspraak afgezegd om hier bij te kunnen zijn. Ze zat heel erg te twijfelen of ze moest komen, maar bedacht zich uiteindelijk dat ze wel moest gaan. ''Ik kan je niet alleen laten''. Leuk vind Bas. Ze besluiten samen een sigaretje te gaan roken. Bas beseft zich dat Fitz dit niet echt leuk zal vinden. Bas moet zich namelijk op de wedstrijd focussen. Iets waar het meisje het wel mee eens is, maar Bas vind dit juist goede afleiding. Bas moet pas aan het eind van de dag gaan vechten. Nog lang wachten dus. Bas begint over de expositie die Armanda geregeld heeft. Abigail lijkt het wel interessant te vinden, maar vind alleen de combinatie wat vreemd. De kickbokswedstrijd en dan die expositie. Terwijl Bas het juist een goed contrast vind. ''Dat zijn allemaal kleine Kareltjes'', legt Bas uit. Vervolgens schakelen ze over naar een ander deel van het terrein en kunnen we Bas en de dame niet meer volgen.

Om kwart voor drie zien we dat Jordan nog even met Naomi aan het trainen is. Ze moet zich alvast opwarmen en krijgt nog snel wat laatste tips. Als Naomi ademhaalt moet ze dat met haar mond wijd open doen. Ze heeft maar kort rust en moet zich dan snel herstellen. Naomi moet vooral laten zien dat ze sneller is en meer doet. Naomi is de vlotte. Ook moet ze of heel dichtbij of heel ver weg staan. Als Naomi bevestiging vraagt laat Jordan weten dat ze er wel vertrouwen in heeft dat Naomi kan winnen. Naomi moet zich vooral concentreren op haar techniek. De punten, snelheid en veel achter elkaar, daar moet Naomi het vooral van hebben. Naomi moet in haar hoofd sterk zijn. Steeds tegen zichzelf zeggen ''Ik kan dit, ik heb er voor getraind''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.