Schaamstreek Mark geeft Gina oncomfortabel gevoel. ~ Utopia Gekte

10/31/2015

Schaamstreek Mark geeft Gina oncomfortabel gevoel.

Eerlijk zijn.

Gina en Mark zijn al een tijdje bezig met elkaar vandaag en daar lijkt voorlopig nog geen einde aan te komen. Wanneer ze op de vide zitten moppert Gina eerst over haar outfit. Normaal gesproken ziet zij er altijd het best gekleed uit van iedereen, maar bij dit Halloween feest voelt ze zich heel erg underdressed. Ze vraagt zich af of er niet nog een spoedbestelling gedaan kan worden, maar dat kan natuurlijk niet. Vervolgens gaat ze verder met de baard van Mark die ze aan het trimmen is. Mark zit shirtloos op bed en gaat op een gegeven moment naar achteren. Hij wilt dat ze ook zijn borst en buikhaar scheert. Zo gezegd, zo gedaan, maar Mark wilt steeds meer.

''Waarom doe je nou je broek zo ver naar beneden? Ik wordt bang als je dat doet. Dan denk ik. Waarom doe je dat. Ik moet eerlijk zijn heb ik altijd geleerd.  Ik voel mij daar heel oncomfortabel bij.  Dat mag ik toch gewoon zeggen? Sorry voor je navel, ik ging per ongeluk er in met een puntje.''

Mark wijst nog een stukje naar beneden, waar Gina naar eigen zeggen al is geweest. ''Maar daar is toch je schaamhaar? Dan voel ik mij heel ongemakkelijk'', zegt Gina nog maar een keer. ''Ik doe het gewoon niet, sorry. Ik heb altijd geleerd mijn grenzen aan te geven en dit is mijn grens'', besluit Gina resoluut. Inmiddels zijn ze beide aangekleed en zien ze er redelijk geschikt uit voor de Halloween party van vanavond. Gina blijft balen dat ze er helemaal niet eng uitziet en smeekt nog een aantal keren om een nieuwe bestelling. Wanneer Bjorn de vide op komt lopen stelt hij Gina gerust. De make-up kan er voor zorgen dat het er wel eng uit gaat zien.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.