Ruzie die we niet mogen zien van regie. ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Ruzie die we niet mogen zien van regie.

Nicole vergeet tattoo klanten.

In 2014 deed Utopia aan censuur, in 2015 doet Utopia aan censuur. En ook in 2016 gaat Utopia ongetwijfeld aan censuur doen. Maar goed, we leven nu nog in 2015. En ook vandaag is weer een dag vol censuur. Gina spreekt Stefanie aan op de geruchten dat zij en Mark op Stefanie wilden stemmen. Stefanie vraagt zich af welke geruchten dat zijn. ''Je kwam er zelf mee.. Of daar kwam Mark zelf mee'', laat Gina weten. Zij wilt vervolgens met Stefanie naar Mark lopen om het te vragen. Maar Stefanie zegt eerst nog over Mark dat hij gisteren naar haar toe kwam over het stemmen. En je kan het al raden, we krijgen een streamlock. Het is en blijft dus erg onduidelijk allemaal en wat er verder nog gezegd is blijft een raadsel. Het is wel duidelijk dat Stefanie helemaal niet mee wil doen met deze stempraktijken die Mark is gestart en het wordt haar heel moeilijk gemaakt door zowel Gina als Mark. Beide dames lopen na de streamlock naar een andere plek om verder te praten, maar dat krijgen we niet te zien. Misschien bewaren ze het voor de televisie uitzending. Eerder vandaag uitte Stefanie haar ongenoegen al bij Wim en Bas over Mark en Gina. Zij geloven niet dat Mark echt zo manipulerend is. Ook Ivan zit er bij en het enige wat hij weet te zeggen is dat de stemmingen echt k*t zijn.

Een ander dingetje deze ochtend (Video 2) is dat Nicole vergeten is dat zij tattoo klanten ontvangt. Ze lopen de loods in en Nicole moet nog even een lapje over haar gezicht halen voordat ze terug gaat naar de klanten.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.