Rowena vraagt zich af of Barry boos is ~ Utopia Gekte

10/24/2015

Rowena vraagt zich af of Barry boos is

Rowena krijgt goed bedoelde adviezen

We schreven net al over Rowena's familie bezoek, maar zoals je weet gebeurd er tijdens zo'n bezoek zoveel dat we meerdere blogs nodig hebben om alles te kunnen vermelden. Vlak na binnenkomst laat Rowena's vader weten dat ze ook eten mee hebben genomen voor de bewoners. ''Wij hebben ons eten aangepast aan iedereen (Armanda) aan onze lieve dieren''. Erg lief dat ze daar rekening mee gehouden hebben. Omdat Rowena's vader jarig is word er natuurlijk ook voor hem gezongen. Rowena's familie is erg vriendelijk tegen alle bewoners. ''Love you all'', laat Rowena's vader weten. Ook had iemand van Rowena's familie tegen Cees gezegd dat het een eer was om hem te ontmoeten. Een heel stuk anders dan hoe Gina's moeder met Cees omging. Rowena's moeder laat weten trots te zijn en vraagt wie de taart gemaakt heeft. ''Nicole'', laat Rowena weten. Vervolgens mag Rowena's vader de kaarsjes uitblazen en Rowena vraagt aan haar moeder of Barry boos is. ''Een beetje teleurgesteld'', denkt Rowena's moeder. Maar die zegt zich er niet mee te gaan bemoeien.

Barry de vriend van Rowena laat even later weten dat hij het heel druk heeft, maar dat het hartstikke goed gaat. Maar meestal tuned hij in en dan is Rowena aan het huilen. ''Alles is goed en je weet alles komt goed'', praat hij Rowena moed in. Hij is van mening dat Rowena één a4'tje post moet schrijven en dat ze zich voor de rest bezig moet houden met het schrijven van nummers. ''Je maakt me gewoon tien jaar ouder. Na drie dagen al in een emotionele achtbaan komen. Je maakt het me heel lastig en denk je dat ik na drie dagen al aan zo'n hek ga hangen''. Rowena moet er om lachen. Bij een familie bezoek is het natuurlijk ook tijd voor een rondleiding. Tijdens de rondleiding laat Rowena weten het naar haar zin te hebben, maar ze maakt zich wel druk om wat dingetjes. Iets wat Rowena niet moet doen. Ze praat volgens Barry alleen maar over moeilijkheden. Als ze overdag niet op de computer kan dan zet ze haar wakker maar en gaat ze er 's nachts achter. ''Het is f*cking dure tijd''. Iets met haar vader krijgt ze nooit meer terug. ''Ik ben alleen thuis hé''. 

Barry is ook niet boos, maar als hij er niet van kan slapen wordt het wel wat minder. ''Het is soms het kijken niet waard'', laat hij weten. Hij wil de poppenkast niet. ''Je moet wakker zijn. Die strijder. Ik geloof in jou en weet dat het goed gaat komen. Eet smakelijk allemaal, ik hoef niet heb me tanden nog gebleekt vanochtend''. Als Rowena huilt raakt dat Barry ook. Rowena moet gewoon gaan shinen. ''Keihard gaan''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.