Rowena trapt Cees de keuken uit. ~ Utopia Gekte

10/09/2015

Rowena trapt Cees de keuken uit.

Goedemorgen Utopia.

Goedemorgen! Na het korte bericht met een video van een boze Ivan kunnen we weer doorgaan tot de orde van de dag. Het is vrijdag, dag 647 van Utopia, het zonnetje schijnt én het is bijna weekend voor zo goed als iedereen. Een goed recept om vrolijk wakker te worden, mits er geen persoonlijke omstandigheden zijn die roet in het eten gooien. Daar gaan we maar niet vanuit, dus we hopen er weer een prachtige dag van te maken samen met jou.

Vroeg in de ochtend is de man of vrouw achter de knoppen bij de regie ook al lekker actief bezig. We krijgen allerlei beelden te zien van dingen als de vogelverschrikker en het dartbord. Ook de buitenlampen, mooie teksten aan de muren en de natuur worden niet vergeten. Nog voordat je een stap buiten de deur hebt gezet heb je al het gevoel dat je een actieve ochtendwandeling hebt gemaakt. Hoe ideaal is dat?! We krijgen zelfs al bijna zin in Halloween van sommige sfeerbeelden zoals de onderstaande foto die we gebruiken in dit bericht. Laat ik maar niet opbiechten dat er al wat doodshoofden en enorme nep spinnen bij mijn voordeur staan, want dan verklaar je mij voor gek. Het liefst hang ik de kerstlichtjes zelfs al op. :-)

Genoeg gezwets van mijn kant, tijd om het weer over Utopia te hebben. Ivan is als eerste wakker en hij doet een rondje langs wat bedden. Meerdere personen maakt hij wakker en uiteindelijk loopt hij richting het weiland om de koeien te verzorgen. Ook nieuwkomer Renske zien we voor acht uur al rekken en strekken bij de deurpost van het cordwood huisje. Rowena was ook vroeg wakker, maar zij duikt na een bezoekje aan het toilet liever nog even terug het bed in. Wanneer Wim zijn ontbijtje op heeft loopt hij naar de heren toe die wél keihard werken 's ochtends vroeg. Er staan namelijk weer een aantal knappe mannen buiten met allerlei geluidsinstallaties en dergelijk voor het kickboksgala van morgen. Wim is een goede gastheer en biedt iedereen een lekker warm kopje koffie aan.

Uiteindelijk worden er steeds meer bewoners wakker, waaronder Cees, Armanda en Rowena. Om kwart voor tien wordt Cees zelfs de keuken uitgetrapt door Rowena. ''Cees, jij gaat de keuken uit. En ik ga de keuken in. Je weet dat je mij zenuwachtig maakt dus ik ga de keuken in en jij gaat de keuken uit''. Wonderbaarlijk genoeg luistert hij naar Rowena en verdwijnt hij uit de keuken. Maar voor hoe lang? :-) Verder melden we nog even dat Armanda een belletje doet naar stichting Dier en Recht, waarschijnlijk vanwege de expositie over de bio-industrie die ze naar Utopia gaat halen.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.