Rowena stoort zich aan kortzichtigheid van medebewoners. ~ Utopia Gekte

10/18/2015

Rowena stoort zich aan kortzichtigheid van medebewoners.

Zaterdag is dé dag.

''Kan ik iets voor je doen'', vraagt Naomi zich af. ''Nee schatje. Ik heb gewoon zin in zaterdag. Ik zeg alleen dat. Ik heb gewoon zin in zaterdag. En de mensen die mij kennen en mij snappen en weten wie ik ben. Dan kan ik zelf alles lekker zelf vertellen en dat ga ik ook doen ook'', laat Rowena weten. ''Als ik iets heb gedaan wil ik het weten he'', benadrukt Naomi. ''Nee, je hebt niks gedaan schat. Het is gewoon. Het is niet één iemand. Het is gewoon de kortzichtigheid van sommige mensen. Kijk, ik ben echt wel een doorzetter hoor, dat is het niet. Maar als het om mijn liefde gaat en mijn leven...'', nog voordat Rowena haar zin kan afmaken verstoort iemand het gesprek. Maar het is overduidelijk waar het over gaat en dat Rowena daardoor niet goed in haar vel zit. Het gaat natuurlijk onder andere om Gabriëlle die een ruzie uitlokte omdat Rowena zoveel tijd met Bjorn doorbrengt. Dat zou de vriend van Rowena weleens verkeerde indrukken kunnen geven.

Ook Ivan vraagt later aan Rowena wat er is, maar ze laat er niks over los. ''Er is wel iets, maar ik wil er nog niet over praten. Het is iets persoonlijks'', besluit ze. Aanstaande zaterdag ontvangt zij haar bezoek en komt ze hier zeker weten op terug. Pas dan gaat Rowena écht haar hart luchten en mogen wij ook weten wat er precies allemaal aan de hand is en hoe Rowena zich daar bij voelt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.