Rowena ontvangt haar familie bezoek ~ Utopia Gekte

10/24/2015

Rowena ontvangt haar familie bezoek

Een kritische vriend

Rowena zit deze middag om half twee vol zenuwen op haar familie bezoek te wachten. Ze is een beetje nerveus en heeft van alles met Barry afgesproken van tevoren en heeft dat allemaal niet goed gedaan. Zoals niet te close met mensen zijn, niet te panische doen en op dit soort momenten ook rustig zijn. Ongeveer tien minuutjes later rijd de familie van Rowena met de auto het terrein op. Dit merken we op omdat Naomi hard begint te gillen en Rowena met tranen in haar ogen staat. Als ze uit stappen word er meteen geknuffeld en word bekend dat ook de kat en de hond meegenomen zijn. Wij kunnen niet alles goed zien vanwege marktkramen die in de weg staan, maar ze gaan gelukkig al snel naar binnen. ''Gefeliciteerd pap'', horen we Rowena zeggen en ook de kat krijgt volop de aandacht. ''Hee schatje'', zegt Rowena terwijl ze de kat optilt en knuffelt. ''Dit is raar, hoe is het?'', vraagt Rowena aan haar vriend Barry. Het gaat goed met hem en hij vraagt zich af of Rowena het wel leuk vind hier. Er volgen wat knuffels en kusjes. ''Nu ook weer huilen wat doe je jezelf aan''. Rowena zegt gewoon blij te zijn. Ze vind haar vriend zo knap. 

Ook met de rest van haar bezoek word er geknuffeld. ''Meissie heb je je helemaal opgetut'', vraagt haar moeder. Rowena vertelt dat ze allemaal weddenschappen verloren heeft en ze vraagt hoe het met haar familie is, zijn ze zenuwachtig. Het is wel anders in Utopia dan op tv. ''Wat zie je er mooi uit'', laat Rowena aan haar vriend weten. Een van de dames die ook mee is gekomen vind het raar want ze kijkt Utopia al vanaf het begin. Rowena is een beetje onrustig en zegt eerst even te moeten landen. Nicole heeft Nutella taart gemaakt, maar ook de familie heeft taart mee genomen. Barry moet ook even acclimatiseren en ondertussen krijgt de kat alle aandacht. Is het niet van Rowena dan is het wel van Stefanie die er ook mee in haar armen staat. Rowena's vader zegt Rowena te missen en met Barry gaat alles goed, alleen als Rowena droevig is is hij ook niet zo blij. Hij vraagt zich af of Rowena het wel leuk vind in Utopia. Ze is telkens aan het huilen. ''Als je zegt ik ga er geen dingetje van maken, wat denk je dat ze besluiten te gaan doen''.

Rowena zegt dat ze wel heel stoer voor de TV zaten, maar dat het in Utopia echt heel anders is. Barry gaat Rowena in ieder geval uitleggen hoe het er buiten uit ziet. Barry heeft geen foto's mee en Rowena schrijft 40 blaadjes met post, hij heeft het erg druk. ''Ga je het volhouden. Sterk, ruggengraat. Hoe kan je mij nou missen na drie dagen. Je doet het hartstikke goed en ziet er mooi uit. Waarom huil je nou?''. Rowena zegt gewoon blij te zijn. ''Alles is goed'', laat Barry weten. Rowena moet gewoon dingen doen die ze doet en geen rekening houden met de 30 minuutjes aflevering.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.