Rowena neemt weer afscheid van haar familie ~ Utopia Gekte

10/24/2015

Rowena neemt weer afscheid van haar familie

''Ik zal je trots maken''

Rowena's familiebezoek is voorbij gevlogen. De tijd gaat altijd snel als het gezellig is en dat was het zeker voor Rowena. Het zal vast erg fijn zijn geweest om haar familie te zien. Er zijn nog snel wat groepsfoto's gemaakt en om half vijf word er geknuffeld en afscheid genomen. Rowena's zus(?) is emotioneel. Ze is gek op Rowena en ze zeggen elkaar weer te zien over twee maandjes. (Het volgende bezoek?) ''Hou je sterk, doe de groetjes aan Pino en aan iedereen'', zegt Rowena. Er volgt een streamlock. ''Ik red me hier echt wel, ik ben kalm'', laat Rowena weten als we weer beeld hebben. Rowena krijgt een zendercheck en begrijpt de hint. ''Ja we moeten gaan, kom kom kom''. Barry grapt dat ze heel rustig naar de auto moeten lopen. ''Maak er wat van'', zegt hij. ''Schatje ik zal je trots maken'', laat Rowena weten. Voordat de familie weg gaat laten ze nog snel een grote lading kleding achter. Rowena tilt haar moeder op, knuffelt haar en zwiept haar in de rondte. Haar vader krijgt nog een kus en voor haar vriend neemt ze wat langer de tijd om afscheid te nemen. ''Ik hou zoveel van jou schattie'', laat ze weten. ''Ik zo weinig van jou'', grapt haar vriend lachend.

Barry wil dat Rowena laat zien wie ze is. Ze heeft allemaal lieve mensen om zich heen. Er word gekust, gekust en nog meer gekust. Daarna stapt Barry ook de auto in en rijd de familie langzaam het terrein af. ''Utopians come on'', gilt Rowena's vader. ''Ik hou van je, ik denk aan je. Je zit in mijn hart, ik zal sterk zijn'', roept Rowena naar haar vriend. ''Kom op, je kan het'', roept haar zus(?) en daarna rijd de auto het terrein af. Bjorn zoekt Rowena meteen weer op. Rowena laat weten even te moeten acclimatiseren. ''Bizar of niet'', Rowena vond het echt heel leuk. ''Barry is gewoon een superheld, prachtig, leuk hé''. Rowena dacht dat hij heel rustig zou zijn, maar dat was hij niet. ''Hij was echt wel heel gezellig''. Rowena besluit te gaan kijken wat voor spulletjes ze allemaal gekregen heeft. ''Ik zal je helpen'', laat Bjorn weten. Bas en Benjamin komen Rowena ook meteen even knuffelen. ''Je hebt niks teveel gezegd over je schoonzusje'', lacht Benjamin. ''Ja supermooie vrouw'', laat Rowena weten. Rowena heeft dus een hele grote bak met kleding gekregen. Ze hadden nog meer maar moesten ook dingen achterlaten. Als Rowena de spullen op haar slaapkamer bekijkt zien we dat ze onder andere schoenen, pantoffels, shirtjes, broeken, een trui, een jas en nog veel meer heeft gehad. Ze kan dus weer even vooruit.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.