Rowena is door het dolle heen. ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Rowena is door het dolle heen.

Post, post, post!


Naomi haalt een flinke stapel post op en die blijkt voor Rowena te zijn. Ze springt bijna een gat in het dak van de loods wanneer ze de post in haar handen krijgt. ''Het is zoooveel! Oh my goooood! Ik wordt nu al emotioneel'', zegt ze zenuwachtig. Terwijl Rowena de eerste brief opent zet Naomi een kopje thee voor haar. Rowena is helemaal door het dolle heen en vind alles lief en leuk en mooi en geweldig. Het is de eerste keer dat zij post ontvangt en zelfs na 3 weken al! Nicole, die ook post krijgt, is wat minder enthousiast. Dat ze nu post heeft gekregen betekent dat ze zo vroeg al uit bed moet komen en dat doet ze niet met een glimlach.

''Ik hoop dat ik foto's heb. Hebben jullie foto's gestuurd jongens'', vraagt Rowena tijdens het openen van weer een kaart.  ''Allemaal mensen die schrijven waarvan ik niet eens wist dat ze kijken. Dat besef je niet'', laat ze verder weten. Ze heeft post van haar zus, moeder, kind van een vriendin, iemand met een tennisschool in Rotterdam en ga zo nog maar even door. ''Bizar. Heel bizar'', zegt Rowena.

En ja hoor, Rowena heeft ook foto's gekregen. Uit een koker haalt ze een groot vel waar meerdere foto's op zijn afgedrukt. ''Het voelt net alsof ik even thuis ben.'' Er volgen uiteindelijk wel veel tranen, maar dat zijn gelukkig tranen van blijdschap. Vooral als ze de foto's van haar knappe vriend weer ziet en hoort hoe lekker GabriĆ«lle hem vind. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.