Rowena huilt en roept Bjorn er bij. ~ Utopia Gekte

10/19/2015

Rowena huilt en roept Bjorn er bij.

En bezoek!

Zo gebeurt er niets, en zo gebeurt er weer iets. Magie in Utopia en we zijn er allen getuige van! Ditmaal is het Rowena die in de spotlights staat omdat ze aan het snotteren is. Een tijdje lang staat ze te 'huilen' maar niemand schenkt er aandacht aan. Uiteindelijk besluit Rowena om zelf maar iemand te roepen en diegene is Bjorn. Er komen wederom veel streamlocks en het blijft allemaal vaagjes. We horen iets over het aanvragen van haar 24 uur, maar krijgen weer een streamlock. Uiteindelijk zien we Bjorn een knuffel geven aan Rowena.

Waar dit allemaal nou over gaat kunnen wij je ook niet vertellen. Misschien willen ze dat we ons extra gaan verheugen op de komst van Rowena haar familie aanstaande zaterdag? Pas dan gaat zij namelijk een boekje open doen over haar gevoelens en wat er allemaal in haar hoofd rondspookt.

Wat er ook gaat gebeuren, het duurt niet lang voordat we Rowena alweer lachend zien zitten aan tafel. Er is bezoek van twee mensen, Sander en Nicole, en zij komen koken vandaag. Ze kennen Walter, de vader van oud-Utopiaan Charlotte. Hij is bekend van zijn restaurant De Dikke Muis. Het gaat natuurlijk weer over vegetarisch eten en de bio-industrie en ga zo maar door. Je kan geen minuut meer naar de livestreams kijken zonder iets te horen over één van die onderwerpen. Bjorn vertelt thuis altijd naar een eigen slager te gaan voor vlees die zijn eigen dieren heeft en slacht. Zo weet hij waar ze vandaan komen en niet net als de massa opgepropt zitten ergens om volgepropt te worden en uiteindelijk in een verpakking terecht te komen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.