''Rowena heeft een te grote bek''. ~ Utopia Gekte

10/18/2015

''Rowena heeft een te grote bek''.

Rowena VS vele dames.

Nicole, Stefanie en Gabriëlle hebben deze ochtend blijkbaar allemaal irritaties richting één persoon. Rowena. De drie dames praten er niet lang over, maar wat we er van te horen krijgen is niet mals. Zo zou ze bijvoorbeeld een 'te grote bek' hebben en een te harde stem. Nicole weet ook aan Stefanie te vertellen dat Gabriëlle gisteren al een aanvaring had met Rowena. Wat er aan de hand was?

Het viel Gabriëlle op dat Rowena en Bjorn de hele dag bij elkaar hangen. Toen ze gisteravond op de bank zaten heeft zij daar wat van gezegd. ''Ik zou leip worden. Helemaal leip'', liet ze weten. Zowel Bjorn als Rowena waren verbaasd over deze onverwachtse aanval. Ze zaten gewoon naast elkaar op de bank en zijn zich beide van geen kwaad bewust. Ze betichten Gabriëlle er van dat ze chagrijnig is en naar bed moet. ''Waarom trip je zo'', vraagt Rowena zich af. De discussie suddert nog kort door om later die avond weer verder te gaan. Rowena en Bjorn zochten Gabriëlle op en vroegen waar die aanval opeens vandaag kwam. Zou ze jaloers zijn? Volgens Gabriëlle zelf niet. Maar iemand anders kan wel erg jaloers zijn als hij de livestreams kijkt. En dan heeft ze het over de vriend van Rowena.

Gabriëlle legt uit dat het verkeerd kan overkomen op het vriendje van Rowena. En ze wil Bjorn en Rowena behoeden voor het maken van grote fouten. Zo zouden ze bijvoorbeeld stemmen kunnen krijgen omdat ze zich afzonderen van de groep. Ook Naomi vult het vervolgens aan: ''We maken ons zorgen om jullie''.

Al met al zijn vele ogen gericht op Rowena. Het is een opvallende ontwikkeling die we nauwlettend in de gaten gaan houden voor je. Trekt Rowena zich iets van de kritiek aan of komt het binnenkort tot een confrontatie met de dames? We gaan het zien...


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.