Rowena: ''gisteren heb ik mijn 24 uur aangevraagd''. ~ Utopia Gekte

10/02/2015

Rowena: ''gisteren heb ik mijn 24 uur aangevraagd''.

Onderbuikgevoelens.

Gisteren barstte Rowena in tranen uit onder andere omdat ze haar draai niet kan vinden in Utopia. Ze praat deze ochtend in de keuken met meerdere bewoners over haar gevoel. Ze geeft aan vooral last te hebben van haar buik, maar ze kan niet op het goede woord komen. Als Wim met onderbuikgevoel op de proppen komt geeft ze aan dat het precies dat is. ''Welcome in Utopia'', laat Bjorn heel droog weten. ''Er gaat van alles door mijn hoofd heen. Ik heb echt last van een onderbuikgevoel. Gisteren heb ik mijn 24 uur aangevraagd'', laat ze weten. Om vervolgens na drie seconden al op te biechten dat dat een grapje is.

Na dit breaking news gebeuren wat toch geen breaking news is gaat iedereen weer door met zijn of haar eigen ding. Cees poetst gezellig door in de keuken, Bjorn en Wim lezen een krant tijdens het ontbijt, Gina wordt net wakker en zit rechtop in bed (10:24) en Benjamin zit achter de laptop. Ook Rob besluit om maar eens op te staan. Er schijnt zo nog iemand te komen voor een of ander gesprek waardoor Rowena nu nog niet kan gaan sporten. Om welk gesprek dit gaat en met wie is ons nog niet duidelijk geworden. (Instant update: Het is Fitz met een partner. Ze gaan praten over het kickboksgala.) Welke Utopia bewoner zit er onder de lamp? Lol.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.