Rolf praat 's nachts tegen zijn vriendin. ~ Utopia Gekte

10/07/2015

Rolf praat 's nachts tegen zijn vriendin.

Bjorn gelooft het niet.

Zelfs om 1 uur 's nachts horen we Bjorn nog ventileren over Rolf. De hele avond en nacht is dat zo'n beetje zijn enige bezigheid geweest. Natuurlijk omdat Rolf extreem zielig zit te doen en showtjes opvoert aan de poort met leuzen uit liedjes. Bewoners Wim, Gabriëlle en Rowena reageren met veel empathie voor Rolf, maar Bjorn kan dat nauwelijks opbrengen. ''Ik geloof hem voor geen meter, hij doet precies zoals tijdens zijn eerste vier dagen in Utopia'', concludeert hij.

Uiteindelijk laat Bjorn aan Rolf weten dat het wel goed komt. Al laat hij ook nog weten dat hij zelf misschien wel vrijwillig naar huis was gegaan wanneer hij zoveel stemmen van een groep zou krijgen. Die laatste woorden helpen Rolf er vast niet bovenop, maar het is nou eenmaal gezegd.

Diep in de nacht zijn Cees en Bjorn samen in gesprek en Rowena en Rolf. De eerste twee ventileren over Rolf, met name Bjorn die weer aangeeft Rolf niet te geloven. En bij die laatste twee is vooral Rolf aan het woord. ''Ik wil naar huis'', is wat we in ieder geval uit zijn mond horen komen.

Zodra iedereen op bed ligt gaat Rolf nog een tijdje buiten zitten. Daar laat hij zijn schatje weten van haar te houden. ''Ik weet het even niet. Ik hoop zo dat je post hebt geschreven en dat ik dat morgen krijg. Ik wil jouw feedback krijgen, ik wordt gek. Ik heb je nodig schat, écht nodig. Ik hoop dat jij al ligt te slapen dat je dit allemaal niet hoeft te zien''.

Denk jij dat Rolf er echt zo mee in zijn maag zit? Of is dit allemaal een slecht toneelstukje om medelijden te krijgen? Laat van je horen in de reacties, we lezen je graag! 


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.