Rolf neemt afscheid en verlaat het terrein ~ Utopia Gekte

10/12/2015

Rolf neemt afscheid en verlaat het terrein

Kareltje het kalkoentje rent met Rolf mee naar de poort

Armanda heeft deze middag nog snel een aantal last-minute gesprekken gevoerd met alle drie de genomineerden. Cees, Rolf en Gina. Of ze er daarvoor al uit was weten we niet, maar na die gesprekken in ieder geval wel. Om tien over twee kwam de groep namelijk al bij elkaar zodat Armanda bekend kon gaan maken dat ze Cees en Gina nog een kans geeft en Rolf terug naar huis stuurt. Hoe ze dat deed is terug te lezen in ons liveblog. Na de bekendmaking is het tijd voor Rolf om zijn spullen te gaan pakken en afscheid te nemen. Tijdens dat afscheid nemen en spullen pakken vraagt Bas geïnteresseerd naar het geldbedrag dat Rolf nog heeft. Hij heeft er duidelijk wel interesse in, maar helaas voor Bas laat Rolf weten dat zijn geld voor nieuwkomer Armanda is. Hij overhandigd haar het geld wat nog ongeveer zo'n 236 euro is als we het goed hebben onthouden. Armanda mag hier haar dromen mee gaan verwezenlijken.

Als Rolf klaar is met inpakken nemen ze zijn kist mee naar buiten. Daar doen de heren nog een biertje en wordt er geproost. ''I'm not gonna leave without a f*cking beer'', roept Rolf. Hij proost op de Utopianen en zodra de biertjes op zijn lopen ze om 14:42 met zijn allen richting de poort. Ook Kareltje het kalkoentje rent met ze mee. Een lief en grappig gezicht. Ook bij de Peking eenden die in de vijver aan het zwemmen zijn neemt Rolf nog een kijkje. ''Dag vriendjes'', roept hij. Daarna word er weer geknuffeld en afscheid genomen bij de poort. En natuurlijk niet te vergeten een laatste groepsfoto met Rolf gemaakt. Volgens Rolf gaat het wel goed komen. ''Heel veel succes, maak ze gek hier, maar op een andere manier dan ik heb gedaan'', laat Rolf aan Armanda weten. ''Pas goed op jezelf'', laat Rob aan Rolf weten. En aan Mark laat Rolf weten dat ze contact houden. ''Komt goed pik, we houden contact hé. We gaan met zijn tweeën knallen''. Benjamin laat weten dat Rolf niet moet vergeten wat hij hier geleerd heeft en zelfs met Cees wordt er geknuffeld. Rolf moet zijn vader de groeten doen van Cees en Cees denkt dat Rolf's vader alsnog trots op hem zal zijn om de draai die hij gemaakt heeft.

Om 14:48 is het dan echt tijd om naar de achterste poort te lopen. Weer loopt iedereen met Rolf mee. ''Ik ben jullie allemaal zo f*cking dankbaar'', laat Rolf weten. Zonder hun had hij het allemaal niet gekund. Rolf zegt er ook geen spijt van te hebben, geen haar op zijn hoofd. ''Mooier kan het niet''. Waar Rolf de afgelopen 16 jaar verschrikkelijk veel moeite van heeft gehad daar is hij hier de afgelopen twee maanden achter gekomen. Ook bij de poort wordt er natuurlijk weer geknuffeld en daarna loopt Rolf om tien voor drie de poort uit. ''Het beste hé'', roept Armanda hem nog na en daarna is Rolf's Utopia avontuur echt afgelopen. Op naar huis.


Kareltje rent mee.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.