Rolf moet Utopia verlaten. ~ Utopia Gekte

10/12/2015

Rolf moet Utopia verlaten.

Einde Utopia voor Rolf.

Na een spannende bekendmaking van Armanda is duidelijk geworden dat zij Rolf naar huis stuurt. Rolf moet Utopia dan ook per direct verlaten. Het is tijd om zijn spullen in te pakken en door de poort te wandelen. Daarmee is er een einde gekomen aan het Utopia avontuur van Rolf. ''Wat er verder buiten allemaal op mij af komt aan reacties of weet ik veel wat. I don't give a shit'', laat hij weten aan de groep. In ons liveblog, waarin Armanda haar keus bekend maakte, is duidelijk geworden dat Rolf er vrede mee heeft. Hij krijgt een groot applaus van de groep. Gina en Rolf worden beide gefeliciteerd, zij zijn veilig en mogen nog wat maandjes blijven.

Rolf krijgt kussen en knuffels van iedereen. Ze zeggen allemaal Rolf te gaan missen. Het inpakken kan gaan beginnen en binnen nu en een half uur wandelt Rolf, na een laatste groepsfoto, de poort door. Een nieuwe mooie toekomst tegemoet. Met zijn familie, vrienden en natuurlijk zijn vriendin. Laatstgenoemde sprak hij elke dag wel toe als hij even naar haar foto's keek of naar bed toe ging. Erg veel heeft Rolf uiteindelijk niet gedaan in Utopia, behalve zichzelf ontplooien en beter leren kennen. En dat laatste is misschien wel veel belangrijker dan een goedlopende BV. Niet alleen zijn 'meissie' zal blij zijn dat Rolf weer naar huis komt. Ook zijn vader, die 'jankend' bij de poort stond toen Rolf Utopia in kwam, zal dolgelukkig zijn laat hij weten. Het inpakken van zijn kist gaat razendsnel en Rolf lijkt niet te kunnen wachten om zijn vrijheid weer tegemoet te lopen.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.