Rolf is dankbaar voor de ontvangen stemmen en onderbouwingen ~ Utopia Gekte

10/06/2015

Rolf is dankbaar voor de ontvangen stemmen en onderbouwingen

Cees raakt er niet over uitgepraat

Cees snapt er niks van dat Ivan zo boos op hem is en raakt er maar niet over uitgepraat. Cees laat ook aan Gabriëlle weten dat hij het woord tactisch gewoon weg had kunnen laten, dan had niemand het geweten. ''Rob zou niet op me stemmen en doet het toch uit tactische overwegingen. Dat heeft hij zelf vertelt''. Ook de andere bewoners hebben de stemmingsronde nog als gespreksonderwerp. Rowena beseft zich dat het allemaal nog niet voorbij is. ''Het circus is nog niet voorbij want er komen morgen twee chickies'', laat ze weten. Rowena werd ook even emotioneel van Ivan. Hoe hij praatte, ze vond het motiverend en inspirerend. Ook om te horen wat Mark allemaal al voor Utopia heeft gedaan en wat er allemaal al gebeurd is. Buiten laat Rolf weten dat je juist dankbaar moet zijn dat je dit te horen krijgt. Hij bedoeld daarmee de onderbouwingen die mensen geven als je een stem van ze krijgt. Dan kan je er iets mee doen, je moet er iets mee doen. ''Dank jullie wel voor zoveel stemmen''.

Bjorn beseft zich in het kantoortje dat Cees wel eerlijk geweest is door het eerlijk te zeggen, al had hij dit niet van Cees verwacht. Vooral omdat ze gisteren nog een gesprek hebben gehad waarin Cees blij was dat Bjorn zei dat hij bij zichzelf moest blijven en niet in het spel mee moest gaan. Nicole die ook in het kantoortje zit laat weten dat Cees van haar volgende week lekker naar huis mag gaan. Ook Rob en Stefanie hebben het bij het rokersbankje nog even over de stemming. Rob zou het niet terecht vinden als Gina gaat. Zij en Mark doen eigenlijk ook veel meer dan Cees. Op een evenement staan ze er altijd. Gina's grote kracht is hoe ze is. Gezellig met de groep en zo. Eigenlijk zijn het ook gewoon positieve stemmen geweest. Stefanie laat aan Rob weten dat Cees gisteren nog tegen haar heeft gezegd dat ze met Rob moest gaan praten. Cees vond Rob's onderbouwing niet goed genoeg en als Stefanie met Rob zou gaan praten en Rob er van wist te overtuigen niet op Cees te stemmen, dan zou de kans minder groot zijn dat Cees op de bank terecht zou komen. Maar Cees zou er sowieso opgekomen zijn. Ook als Rob niet op hem gestemd had. Stefanie is in ieder geval blij dat ze nog twee maanden mag blijven.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.