Rolf en Stefanie bespreken wie er Utopiaan van het jaar moet worden ~ Utopia Gekte

10/02/2015

Rolf en Stefanie bespreken wie er Utopiaan van het jaar moet worden

Rob Utopiaan van het jaar?

Stefanie en Rolf hadden net al een uitgebreid gesprek over de komende stemming. Maar ook de Utopiaan van het jaar verkiezing komt alvast ter sprake. Stefanie is echt niet hier om Utopiaan van het jaar te worden, maar dat wil niet zeggen dat ze niet blij zou zijn als ze het wel word. Rolf is ook niet in Utopia om Utopiaan van het jaar te worden. Het interesseert hem werkelijk geen ene reet. Rolf gunt het ook iedereen, maar als hij nu moet kiezen wordt Ivan het voor hem. ''Nee Bas'', laat Stefanie weten. Stefanie zou het leuk vinden als Bas wint. Rolf zegt te kijken naar wie er het langste zit en wie het meeste betekend voor de groep. Stefanie daarentegen wil gewoon dat Bas Utopiaan van het jaar wordt zodat ze kan lachen. ''De gun factor'', laat ze weten. ''Bas is gewoon 100% zichzelf, puur en af en toe geniepig''. Rolf vind dat laatste geweldig en ook Stefanie gaat daar goed op.

Maar eigenlijk gunt Stefanie het vele bewoners. Ivan gunt ze het ook heel hard en Wim gunt ze het ook. ''Wim?'', vraagt Rolf verbaasd. ''Het zit gewoon goed'', laat Stefanie over hem weten. Ook Gabriëlle maakt volgens Stefanie kans. Zij denkt dat het aan het eind van het jaar tussen Gabriëlle, Ivan en Bas gaat. Rolf denkt er anders over en denkt dat het tussen Ivan, Mark en Nicole gaat. ''Nee'', zegt Stefanie. Bas en Gabriëlle zijn de publieksfavorieten en het publiek stemt voor de helft. Stefanie vind het stemmen ook echt moeilijk. Ze wil dan op heel veel mensen stemmen. Rolf denkt dat als hij drie stemmen mag geven dat hij er twee aan Ivan geeft en één aan Mark. Stefanie daarentegen weet het niet. ze wil op vet veel mensen stemmen. ''Geef me er maar vijf dan''. Wat iemand gedaan heeft voor Utopia, voor de groep, voor het opbouwen ervan, voor de doorgang. Daarop kiest Rolf zijn stemmen.

''Vindt je Rob geen Utopiaan?'', vraagt Stefanie. ''Nee'', laat Rolf weten. ''Hij is heel goed voor de groep. Juist als iemand een buitenbeentje is probeert hij die terug de groep in te trekken. Hij staat klaar voor iedereen waar hulp nodig is. Doet zijn ding. Is geen last voor niemand niet'', legt Stefanie uit. ''Voor Ivan zijn sommige mensen bang geweest en aan Bas hebben sommige mensen de pest pleuris omdat hij geniepig is''.

Stel de Utopiaan van het jaar verkiezing zou nu al van start gaan. Wie vindt jij dan dat er Utopiaan van het jaar moet worden, en welke Utopiaan zou er dan op jouw stem kunnen rekenen?  Laat van je horen in de reacties. Een accountje aanmaken is zo gepiept en we lezen je mening graag!3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.