Rob zoent met een bezoekster, is Stefanie weer jaloers? ~ Utopia Gekte

10/27/2015

Rob zoent met een bezoekster, is Stefanie weer jaloers?

Xander wil nog een keer terug komen

Na het live in de loods concert van Xander de Buisonjé is er nog een hoop gebeurd in Utopia. Hoog tijd om daar maar eens over te gaan schrijven. Direct na het optreden laat Bjorn vrolijk aan een ander weten dat Xander tegen hem heeft gezegd dat hij graag een keer terug komt om Bjorn zangles te geven. Xander blijft trouwens nog even hangen in de loods. Hij is op dat moment een potje aan het poolen met Mark. Rob is met hele andere dingen bezig. De dame waar hij eerder ook al eens mee gezoend heeft is weer in Utopia en die zijn dus weer flink met elkaar aan het flirten. Constant hangen ze om elkaar heen, is het niet bij het rokersbankje dan is het wel op de dansvloer. ''Is het nog gelukt om me toe te voegen'', vraagt Rob haar. En de dame laat even later aan Rob weten dat hij in ieder geval lekker kan dansen. Om kwart over tien staat Xander nog steeds te poolen met Ivan, Mark en Wim. Ook laat hij nog even zien dat hij kan jongleren met drie eieren en ze dan ook nog heel kan houden. Cees besluit zijn momentje nog even te pakken door het ''podium'' op te stappen en Bjorn te bedanken voor het organiseren van deze avond. Ook wil Cees alle lieve kijkers bedanken en iedereen die naar Utopia komt. Zonder de bezoekers waren zij er niet. ''Dus daarvoor onze hartelijke dank en we hopen dat jullie blijven kijken. Hartelijk dank daarvoor en nog veel kijk plezier''.

Xander laat bij de pool tafel weten dat hij het leuk vind om een keer terug te komen om een avondje te poolen. ''Als dat kan laat het me weten. Weet je hoe leuk ik het vind''. Xander vond het echt heel leuk om hier te zijn, de Utopianen zijn volgens hem leuke mensen. Wim noemt Xander een top vent, lekker down to earth en Gina bedankt Xander voor het komen. Als ook Bjorn er bij komt krijgt Bjorn nog wat complimentjes van Xander. Xander vind namelijk dat Bjorn het goed heeft gedaan. Uiteindelijk komt er aan elk feestje altijd een einde en moeten de gasten het terrein weer verlaten. Rob brengt Natascha naar de poort, die nog even aan Rob laat weten waar ze vandaan komt. Bij de poort aangekomen knuffelen ze en wisselen ze nog even rustig wat speeksel uit. ''Zo nou hebben we een keer geen kuttenkijkers hier'', laat Natascha weten. (Al vragen we ons af of we dat bijzondere woord goed verstaan hebben). ''Dag lekkerding'', zegt ze nadat ze nog wat extra speeksel hebben uitgewisseld. ''Slaap lekker [...] Opzouten'', reageert Rob op zijn manier. Ook Xander word om half elf naar de poort gebracht. Xander laat weten dat hij dit soort dingen gaaf vind en dat hij hier zo zou willen blijven. Xander beloofd een keer terug te komen, maar niet om te zingen. Wel om te poolen of zo, hij woont hier vlak bij.

Naomi spreekt niet veel later Rob aan bij Le Luifel. Ze zegt dat wat hij gedaan heeft niet kan en ze vind het heel erg. Ze zegt het op te nemen voor Stefanie en vind alles wat Rob zegt slap gelul. ''Ik ben vrijgezel'', laat Rob weten. ''Dan snapt ze het niet'', laat Naomi weten, want volgens haar is Stefanie er niet cool mee. Volgens Gabriëlle zit Stefanie nu gewoon even in haar emoties en komt het wel goed. ''Ze weet donders goed hoe ik hier in sta'', laat Rob weten. ''Ik ben lief voor haar, hou rekening met haar, maar ben nog steeds een vrij man''. Volgens Naomi moeten ze dat dan nog eens goed bespreken want Stefanie komt wel naar Naomi toe om er over te klagen en Naomi vind het kut voor Stefanie. Naomi word er wel bij betrokken. Rob zegt dat hij al vaak dit gesprek met Stefanie heeft gevoerd. ''Ik geef heel veel om haar, maar niet op die manier''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.