Rob gaat toch op Cees stemmen ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Rob gaat toch op Cees stemmen

Cees moet het niet persoonlijk opvatten

Direct nadat Cees een gesprek met Ivan heeft gehad zien we hem in de lounge met Rob praten. Rob gaat toch weer terug naar zijn oude stemmen en gaat waarschijnlijk dus toch een stem aan Cees geven. Cees lijkt een beetje teleurgesteld waarna Rob laat weten dat Cees het niet persoonlijk op moet vatten. Rob is zelf nog nooit op de bank gekomen maar als je op de bank komt dan spreekt de groep. Cees heeft zich aangepast en doet veel, maar als Rob naar de samenstelling van de groep kijkt staat Cees er het verst buiten. Volgens Rob is het gewoon een nadeel dat de groep zo sterk is. Cees begint vervolgens nog maar eens over Rolf. Zo pikt Rolf weinig op en gaat hij tijdens het eten naar zijn nest. Niet zo slim vindt Cees. ''Zijn vader heeft ook dingen gezegd, ook tegen mij vertelt. Heeft Rolf niks mee gedaan''.

Even later horen we Rob zegen dat hij zich niet gaat laten naaien. Het gaat duidelijk weer over Mark, Gina en Stefanie, maar hoe Rob dit bedoeld weten we niet aangezien hij weer terug wilde gaan naar zijn eigen stemmen. ''Zij hebben toch het recht om op Stefanie te stemmen'', vraagt Cees zich af. Wat volgens Rob ook zeker zo is, maar wat Rob stoorde is dat ze tactisch gaan stemmen en naast dat plan wel heel close met Stefanie doen alsof er niks aan de hand is. Stefanie wilde sowieso al één stem aan Gina geven en als je je stemmen kan beargumenteren dan is het prima. Volgens Rob zal het een nare stemming worden. Als het aan hem ligt hoeven Gina en Mark ook niet naar huis. Het nadeel is dat de groep zo goed functioneert. ''Het kan nog verrassend lopen''. De twee heren besluiten de loods weer in te gaan. Cees laat weten vooral benieuwd te zijn hoe eerlijk de mensen zijn. Hij bedoeld hier waarschijnlijk mee dat vele bewoners gezegd hebben niet op hem te stemmen en dat hij benieuwd is hoeveel mensen zich daar ook aan houden.

Niet veel later zien we Cees in de keuken waar Bas een tosti aan het maken is. Cees laat weten dat hij wil gaan verdelen. Volgens Cees krijgt ''hij'' toch wel genoeg stemmen. Bas waarschuwt Cees, als iedereen er zo over denkt komt ''hij'' straks niet eens op de bank.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.