Rob gaat Stefanie niet laten sneuvelen ~ Utopia Gekte

10/02/2015

Rob gaat Stefanie niet laten sneuvelen

Gabriëlle verwacht twee stemmen

Ook Rob en Gabriëlle zoeken elkaar even op voor een gesprekje over de stemming. Rob laat weten het Cees te gunnen om in Utopia te blijven. Gabriëlle vind het maar moeilijk. ''Het is sowieso een kut stemming'', laat Rob weten. Rob gaat Stefanie in ieder geval niet laten sneuvelen. ''Wees gewoon jezelf'', denkt hij. Hij snapt niet dat het zo moeilijk moet. ''Misschien krijg ik wel stemmen'', laat Gabriëlle weten. Ze verwacht twee stemmen, maar weet niet van wie en waarom. Ze zou het ook niet erg vinden om wat stemmen te krijgen. ''Er moet er eentje weg. Dan ga je kijken wie zou ik in mijn groep kunnen missen'', laat Rob weten.

Gabriëlle hoopt voor Stefanie dat ze niet naar huis moet. Ze zou haar heel erg missen. Maar ook Gina zou ze missen. ''Ik denk als Gina gaat gaat Mark ook'', laat Gabriëlle weten. ''Ik vind die hele verhouding... snap ik geen klote van. Als iemand niet voor mij kiest ga ik niet achter haar reet aanlopen'', laat Rob weten. Gabriëlle zegt blij te zijn dat ze hier zelf geen relatie heeft. Uiteindelijk laat ze weten het gezellig te vinden om met Rob te praten. Ze wil vaker met hem brainstormen.

Denk jij dat Gabriëlle veel stemmen gaat krijgen? Laat van je horen in de reacties. Een accountje aanmaken is zo gepiept en we lezen je mening graag!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.