Rob denkt dat het tussen Cees en Rolf gaat ~ Utopia Gekte

10/06/2015

Rob denkt dat het tussen Cees en Rolf gaat

Cees maakt een goede kans om naar huis te gaan

Na de spannende stemming raken de bewoners er maar niet over uit gepraat. Rob denkt dat het tussen Cees en Rolf gaat wie er naar huis gaat. Rob denkt dat Cees een goede kans maakt om naar huis te gaan. Mark denkt dat ook. ''Als je puur kijkt naar de samenstelling van de groep'', laat Rob weten. Rob gunt het Rolf ook wel om te blijven. Zoveel stemmen krijgen bij je eerste stemming is echt een slap in the face. ''We zullen zien wie er binnenkomt'', sluit Mark het gesprek af.

Cees kan het ook nog steeds niet achter zich laten wat er gebeurd is. Over alles wat hij tegen komt heeft hij iets te mopperen. ''Komen ze er 's middags pas achter dat het vlees niet ontdooid is'', aldus Cees. ''Maar dat is toch het probleem van degene die kookt'', laat Wim weten. O ja dat is ook nog zoiets, ze hebben straks twee grote evenementen achter elkaar. ''En wat doen we? Pijltjes gooien. Ik vind het allemaal prima maar is alles al voor elkaar? De hapjes en drankjes. Hebben we al met elkaar gesproken? Wat is jouw rol en mijn rol''. Wim zegt dat hij er vanmiddag met Ivan voor gaat zitten en dat ze er daarna mee naar de groep komen. ''Er moet toch actie ondernomen worden en veel gebeuren in het kader van voorbereiding'', laat Cees weten. Maar volgens Wim valt dat erg mee. Vanmiddag gaan ze de drank bestellen en donderdagmorgen word alles opgebouwd. De bar klaar zetten. De merchandise klaar leggen en verder alleen nog wat kleine dingetjes. Wim pakt de planning erbij en laat het aan Cees zien. De snacks zijn al geregeld, de extra toiletten zijn al geregeld. Er is al een hoop geregeld en de rest komt ook nog wel goed.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.