Rob: ''Dan spelen we spelletjes, dan wil ik Stefanie houden'' ~ Utopia Gekte

10/02/2015

Rob: ''Dan spelen we spelletjes, dan wil ik Stefanie houden''

Cees is van ver gekomen en heeft het goed gedaan

Ook Rob en Cees kletsen in het kantoortje even over de stemming. Rob zegt dat hij twijfelde om twee stemmen aan Rolf te geven en één aan Cees. Niet omdat Cees niks doet, maar meer omdat hij zich afvraagt of Cees wel gelukkig is. Maar zoals het er nu voorstaat wil Rob twee stemmen aan Gina gaan geven en één aan Rolf. Als hij dan hoort dat ze beiden op Stefanie gaan ''dan spelen we spelletjes, dan wil ik Stefanie houden.'', laat Rob weten. Rob vindt het heel belangrijk hoe je naar de groep toe bent. Cees is van heel ver gekomen en heeft het goed gedaan. Drie op Rolf vind Rob teveel omdat Rolf nieuw is en iedereen een kans verdiend. ''Hij moet van veel verder komen''. Als Rob een stem op Cees zou doen zou hij het wel moeilijk hebben gevonden omdat Cees hem niet verdiend.

Rob zorgt nu dat Stefanie er in blijft. Als ze zo moeilijk doen moet dat maar. Rob gaat wel ook één stem aan Rolf geven. ''Dat praatjes praatjes praatjes moet afgelopen zijn''. Rob hoopt ondanks die stem wel dat Rolf blijft. Utopia is volgens hem de juiste plek om te groeien. Rob denkt dat Cees minder stemmen gaat krijgen dan de vorige keer, maar Cees weet het niet. Van Rolf krijgt hij drie stemmen en van Nicole één. ''Die zegt gewoon ik heb niks met je''. Ook heeft ze niet de behoefte om een gesprek met Cees aan te gaan. ''Misschien is het de generatiekloof'', laat Cees weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.