Renske voert nog snel een aantal gesprekken ~ Utopia Gekte

10/11/2015

Renske voert nog snel een aantal gesprekken

Renske is een manusje van alles

Renske beseft zich dat het hoog tijd is om nog even snel wat gesprekken te gaan voeren. Met een aantal bewoners heeft ze nog helemaal niet gesproken en ze gaat nu dus nog snel even het gesprek met hun aan. Aan Bjorn laat ze weten dat ze een manusje van alles is. Ze kan van alles en wil in Utopia ook een Utopia kleed maken. ''Dat knoop je en kan je doen op de bank 's avonds''. Maar naast dat kan Renske ook sieraden maken, abstract schilderen en zingen. Ze is overal inzetbaar. Gister is ze met alles en nog wat bezig geweest. Ze heeft friet staan snijden en heeft op en neer gelopen met drankjes. ''Van alles en nog wat. Een allrounder''. Ook is ze naar eigen zeggen erg zorgzaam. Zo zou ze zorgen dat de wasjes droog zijn en dat er eten op tafel staat. Dat wat ze tot nu toe gezien hebben van haar dat is Renske. Ze kakt niet in als ze mag blijven.

Renske en Armanda weten beiden ook al wie ze naar huis zouden gaan sturen. Renske heeft wel de tijd gehad om alle drie de genomineerden goed te spreken en te zien wie ze zijn. Als Renske doorgaat wil ze wel nog even met mensen praten. Ze weet namelijk niet precies wie wat nou gestemd heeft. ''Waarom kreeg Gina eigenlijk stemmen en van wie?'', vraagt Armanda die ook net in het kantoortje is komen zitten. Echt een antwoord op die vraag krijgt ze niet. Even later in het gesprek begint Bjorn nog maar even over Rolf. Volgens Bjorn heeft Rolf zichzelf er in geluld de eerste vier dagen. ''We zijn er allemaal ingetrapt''. Bjorn lijkt te proberen om Renske's keuze te beïnvloeden door nog even lekker negatief over Rolf te praten en het lijkt hem te lukken want Renske zegt te weten wat Bjorn bedoeld. Ze zegt dat ze wel mensenkennis heeft en Bjorn laat weten dat eerlijkheid voor hem heel belangrijk is. Bjorn denkt ook dat Renske op de verkeerde timing binnenkomt, met de verkeerde tegenstander. Renske bedankt de bewoners in ieder geval alvast voor hun gastvrijheid en Bjorn gooit er nog maar even een compliment tegen aan. Hij snapt er namelijk geen reet van dat Renske nog steeds vrijgezel is.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.