Renske vind Bas moeilijke te peilen ~ Utopia Gekte

10/09/2015

Renske vind Bas moeilijke te peilen

Renske denkt dat Bas voor Armanda gaat

Om half zes had Renske een kort gesprekje met Rolf. In dat gesprek laat ze weten dat ze denkt dat Bas voor Armanda gaat kiezen. Renske heeft nog totaal niet met Bas gepraat en Bas is volgens haar wel constant bij Armanda. Ze vind Bas moeilijk te peilen en noemt hem zelfs een beetje stug. Ook is ze van mening dat Bas naar haar toe moet komen. De bewoners moeten natuurlijk eerst kiezen wie ze er in gaan houden dus is het aan Bas om de nieuwkomers te leren kennen. Interesse te tonen. Misschien dat het wel een soort desinteresse is, ''dat Bas denkt ik heb het gehad met je''. Maar volgens Renske is het niet alleen Bas, met Ivan, Mark en Bjorn heeft ze ook nog niet echt gepraat. Rolf wijst Renske er op dat ze nu ook druk bezig zijn met het kickboksgala en dat het dus ook daar mee te maken kan hebben. ''Time will tell'', laat Renske weten.

Ongeveer een kwartiertje later zien we Renske samen met Rowena in de keuken. Ook daar gaat het gesprek over Bas. Renske heeft wel door dat Bas interesse in Armanda heeft. Het is een dierenvriend en wat Armanda te vertellen heeft is dan misschien wel interessant. Renske zelf heeft in ieder geval ook nog allemaal ideeën. Zo lijkt het haar leuk om een schaatsbaan neer te zetten met een koek en zopie tent. Ook zitten de bewoners 's avonds nog wel eens op de bank te niksen. Het lijkt Renske dan leuk om een groot kleed met zijn allen te maken. Volgens haar is dat heel makkelijk en is er een bepaald apparaatje voor. Ze weet de naam niet uit haar hoofd en zou dat op moeten zoeken, maar ze heeft nog plannen genoeg in ieder geval.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.