Renske verlaat Utopia! ~ Utopia Gekte

10/11/2015

Renske verlaat Utopia!

Renske gaat een baan zoeken

Renske en Armanda hebben deze middag nog snel een laatste speech mogen houden voordat de bewoners hun definitieve stem kenbaar moesten gaan maken. Nadat iedereen zijn stem heeft uitgebracht mag Ivan de dames naar binnen roepen om ze te vertellen wie er blijft en wie er moet vertrekken. Uiteindelijk is het Armanda geworden die mag blijven en zal Renske het Utopia terrein dus moeten gaan verlaten. Renske is erg sportief en besluit Armanda meteen te feliciteren en te knuffelen. Ook met de andere bewoners word er geknuffeld en afscheid genomen. Ivan vindt Renske een lieve vrouw en adviseert haar om verder te gaan met haar zangkunsten. Renske laat weten dat de Utopianen een goede keus hebben gemaakt. Armanda is een schat. Even lijkt het er op dat Renske zelfs wat tranen moet laten. Het is natuurlijk ook erg jammer als je na vier dagen het Utopia avontuur al weer achter je moet laten.

Nadat er geknuffeld is laat Renske weten dat ze morgen een baan gaat zoeken. Voordat ze Utopia in ging heeft ze natuurlijk haar baan opgezegd. Ze gaat zich dus inschrijven bij een uitzendbureau en vanavond lekker met de kat in bed liggen. Renske laat weten dat ze de keus begrijpelijk vind. Ze besluit om nog iets langer te blijven en nog even met zijn allen buiten een sigaretje te gaan roken. Renske geeft aan dat ze ook wel zin heeft om weg te gaan. Lekker thuis een filmpje kijken met de katten erbij. Na het sigaretje pakt Renske nog snel de laatste spullen bij elkaar en is het tijd om naar de poort te gaan.

Om kwart voor vier zien we de bewoners samen met Renske naar de poort lopen. Nogmaals laat Renske weten dat ze op bed een filmpje gaat kijken en kan gaan knuffelen met haar kat. Ook kan ze Utopia terug gaan kijken. Volgens sommige bewoners komt er vandaag namelijk nog een week overzicht op tv. Morgen gaat Renske een baan zoeken. Dan gaat ze naar het uitzendbureau. Maar het komt altijd wel weer goed met haar laat ze weten. Om tien voor vier is het nog snel tijd voor een laatste groepsfoto. Ze gaan met zijn allen bij elkaar zitten terwijl Naomi de camera op de juiste plek klaar zet en instelt. Na de groepsfoto wordt er nogmaals geknuffeld en zien we Renske Ivan bedanken voor alles. ''Jij ook bedankt'', laat Ivan weten.

Om vijf voor vier is het dan echt tijd om naar de achterste poort te lopen en het terrein te gaan verlaten. Bijna alle bewoners lopen met Renske mee. Renske laat weten dat ze keihard kan lachen en ook keihard kan janken. ''Maar vier dagen''. Dat had ze vroeger ook op vakantie. Renske laat weten dat ze over een kwartiertje al thuis is. Ze kan dan nog boodschappen gaan doen, eten maken en Utopia terug kijken. Ook bij de achterste poort wordt er weer geknuffeld. ''Veel succes lieve schat. Pak het op hé'', laat Rowena weten. Renske vertelt dat ze vier fantastische dagen heeft gehad. ''Dankjewel voor alles''. Daarna verlaat Renske de poort en maakt ze geen deel meer uit van het Utopia avontuur.

Armanda is de gelukkige die mag blijven maar staat nu wel voor een lastige opgave. Morgen moet ze waarschijnlijk rond dezelfde tijd als vandaag kenbaar gaan maken wie van de drie genomineerden het Utopia terrein definitief moet gaan verlaten. Word het Cees, Rolf of Gina. Wat denken jullie? Laat het ons weten in de reacties onder dit bericht.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.