Renske pakt alvast haar kist in ~ Utopia Gekte

10/11/2015

Renske pakt alvast haar kist in

Geestelijk kon Renske het aan, maar haar lijf wilde niet meer

Terwijl Renske om tien voor half één haar kist alvast aan het inpakken is in het Cordwood voert ze een gesprek met Mark die daar nog in bed ligt. Renske vraagt aan Mark of het gister avond nog gezellig is geweest. Zelf was ze er namelijk niet bij. Geestelijk kon Renske het aan, maar haar lijf wilde het niet meer. Ze is het niet meer gewend en heeft foute schoenen bij zich. Ze dacht gister ik ga even een uurtje liggen. Maar toen was het gebeurd. Ze is weg gevallen en niet meer wakker geworden. ''Ik kon niet meer''.  Mark had dat zelf ook wel, vannacht met zijn ''poot''. Hij heeft hem nu hoog liggen en dat scheelt wel. Nu voelt hij al die pijntjes. Gister was het de adrenaline al wist hij het van zijn voet gister ook al wel. ''Mijn neus voel ik, me oor voel ik, me scheen voel ik'', legt Mark uit. ''Je hebt je bandje zelfs nog om'', vult Renske aan. Mark zegt dat hij zijn sportbroek zelfs nog aan heeft. Hij heeft niet eens gedoucht gister. Dan had iemand hem daarbij moeten helpen. Hij kan nog steeds niet lopen. ''Moet je niet iemand er naar laten kijken vandaag'', vraagt Renske bezorgd.

Mark zegt dat het meer pijn doet dan normaal. Het is ook wel dikker, maar Mark wil even kijken hoe het gaat. Renske adviseert Mark om wel even de dokter er naar te laten kijken. ''En anders even omhoog houden''. Morgen is Mark weer nodig. ''Ja, Nick en Simon'', laat Mark weten. Mark doet rustig aan. ''Vandaag even helemaal niks als ik jou was'', zegt Renske. Maar dat is Mark sowieso van plan. Morgen wil hij ook niks doen. Uiteindelijk gaan ze over op een ander gesprek over de strijd tussen Renske en Armanda. Mark geeft Renske het advies om nog even te gaan praten met mensen. Renske laat nog vlug weten dat ze aan Armanda gevraagd heeft of ze wilde blijven en dat haar antwoord twijfelachtig was. Renske denkt wel dat Armanda nu ook haar plek begint te vinden. Spannend dus.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.