Renske Küpper in Utopia? ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Renske Küpper in Utopia?

De moeder des huizes.

Renske Küpper wil Utopia in omdat ze haar horizon wil verbreden. De rol die Renske voor zichzelf ziet in Utopia, is die van moeder. Ze wil een luisterend oor bieden en koken voor de groep. Ook wordt de loods dankzij Renske muzikaal, zingen is haar passie en die wil ze graag delen met de inwoners. "Iedereen kan wel een beetje zingen, als we met z’n allen een koortje inzingen, maakt het echt niet uit of je de noten wel haalt."

Utopia mist volgens Renske een vrouw van rond de veertig jaar, die kan schakelen tussen de jonge garde en Cees. Ze is een vrouw met levenservaring, maar staat open om van anderen te leren. Geld gaat Renske verdienen door kistjes met Utopia producten te maken, denk aan Utopia-eieren, groenten van de akker, nog af te bakken friet van Le Luifel en een gedichtenbundel van Gabriëlle of Benjamin. Daarnaast wil ze de zorg van de dieren op zich nemen, tuinieren en koken.

Utopia is voor Renske geslaagd, wanneer ze de moederrol op zich heeft genomen en ze van Utopia een zorgzamere samenleving heeft gemaakt.

Bekijk haar video en breng je stem uit! Wat is jouw eerste indruk van Renske?


renske utopia
Renske Utopia

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.