Post voor Benjamin en Bjorn ~ Utopia Gekte

10/27/2015

Post voor Benjamin en Bjorn

Benjamin's moeder heeft in het ziekenhuis gelegen

Dag 665 is al weer in volle gang. Rond half acht zien we Naomi naast Stefanie's bed om haar wakker te maken. Niet alleen deze twee dames zijn vroeg op, maar ook Cees is zoals altijd weer netjes vroeg zijn bed uit. Nicole en Ivan hebben de afgelopen nacht in het Cordwood geslapen en liggen daar nog heerlijk te liggen als Naomi en Stefanie deze ochtend alweer vroeg samen richting de koeien gaan. Cees staat om acht uur al weer in de keuken om daar weer al zijn standaard dingetjes te doen. Bakjes vullen met restjes, bakjes schoonmaken enzovoort. Stefanie heeft goed nieuws, er komen vanavond toch nog 42 gasten naar het live in de loods concert van Xander de Buisonjé. Niet heel veel, maar toch iets. Opmerkelijk is dat Gabriëlle op haar verjaardag ongeveer evenveel mensen kan gaan verwachten. Daar willen op het moment namelijk 36 mensen naar toe komen.

Om vijf over negen worden Benjamin en Bjorn weer verrast met een stapel post. Bjorn ligt op dat moment nog in bed en leest zijn post dus ook in bed. Rowena merkt op dat Benjamin een aardig stapeltje post heeft, ''Kapot veel, welke ga je eerst doen, die van mama?'', Ja zegt Benjamin. Hij heeft namelijk de liefste mama van de wereld. Rowena lijkt het daar niet mee eens. Zij heeft naar eigen zeggen namelijk ook al de liefste mama van de wereld. Benjamin komt via zijn post trouwens te weten dat zijn moeder in het ziekenhuis heeft gelegen. Als Stefanie vraagt of het nu goed met haar gaat antwoord Benjamin ''Ja nu wel weer''. Zijn moeder heeft een weekje ziekenhuis achter de rug, Ze heeft COPD maar het gaat nu weer oke, ze is nu weer thuis. Benjamin laat weten over twee weken zijn bezoek te krijgen. Bjorn heeft ook post gekregen, maar hij mompelt dat het niet zoveel is. Gelukkig staan er wel lieve dingen in. Zo schrijft zijn moeder dat Bjorn goed met vrouwen is. Ook weet hij te vertellen dat zijn zusje aan het afvallen is.

Terwijl Bjorn zijn post aan het lezen is liggen Mark en Gina een paar bedjes verder nog heerlijk met elkaar te knuffelen. Naomi vertelt dat haar beste vriend ook naar het hek wilde komen maar wat ze daar over wil zeggen weten we niet want er volgt een streamlock. Nicole en Ivan hebben vannacht in het Cordwood geslapen maar de aankomende nacht blijven er weer mensen slapen. Mark laat weten dat die lakens dus nog schoon moeten. Vanavond komen er B&B gasten. Ze hebben een arrangement waarbij ze een tatoeage komen laten zetten, naar het live in de loods concert van Xander de buisonjé komen, en ook nog in de B&B blijven slapen. Naomi is om kwart over tien met hele andere dingen bezig. Giorgio is binnenkort jarig en ze heeft wat cadeautjes voor hem geregeld. Onder andere een boekje waar Naomi door iedereen wat in laat schrijven.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.