''Pakt die zomaar van me af zonder overleg'' ~ Utopia Gekte

10/16/2015

''Pakt die zomaar van me af zonder overleg''

Geen overleg over de rondleidingen

Vandaag gebeurd er voor de verandering weer eens vrij weinig in Utopia. Het is er erg rustig en er gebeuren voornamelijk kleine gebeurtenissen waar we niet uitgebreid over kunnen schrijven. Zo zagen we Armanda om elf uur wandelen met pony Sascha en stond Bjorn om half 12 in de gym te trainen. Ook is Wim weer bezig geweest met de nieuwe loodsdeur. Wat hij er precies mee heeft gedaan weten we niet. In ieder geval is er weer wat mee gebeurd. Rob en Ivan zagen we een muur schilderen en Stefanie, Nicole en Armanda zijn weer bezig geweest met het maken van Utopia glazen. Als Ivan klaar is met het schilderen van de muur zien we hem een marktbord schilderen en Wim en Rob zijn om één uur inmiddels bezig aan het slaapkamer raam van de blauwe (inmiddels paarse) slaapkamer.

Cees is deze middag natuurlijk weer lekker aan het mopperen en klagen over zijn mede bewoners. Dit keer doet hij dat bij Bas. Cees moppert over de een na de andere bewoner en ook de ruzie met Ivan van vanochtend komt natuurlijk weer ter sprake. ''Vanochtend weer een dikke aanvaring met die meneer. Klootzak!''. Als even later Armanda er bij komt zitten is er ook weer een dingetje. Armanda vraagt namelijk aan Cees hoe hij de rondleidingen normaal doet. ''O gewoon'', laat Cees weten, die wel nieuwsgierig is waarom ze dat wil weten. Armanda heeft schijnbaar te horen gekregen dat zij de rondleidingen mag gaan geven. Cees is een beetje verbaasd en lijkt ook een beetje geïrriteerd hierdoor. Cees wil weten wie dat dan gezegd of besloten heeft want hij geeft altijd de rondleidingen. Armanda laat weten dat Ivan daarmee gekomen is. Waarna Cees laat weten dat ze het er dan nog even over moeten hebben, ''want daar ben ik het helemaal niet mee eens. [...] Dat pakt die zomaar van me af zonder overleg''.

Armanda laat weten dat ze niet weet hoe het zit, maar misschien dat er meer rondleidingen gegeven moeten worden dan normaal. Of dat ze het met meer personen moeten gaan doen. Of meerdere rondleidingen tegelijk. Hoe het precies zit is dus niet duidelijk maar Cees vind het raar dat het niet even in overleg gaat.4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.