Op de foto in onderbroek en hemd, Armanda vind het lastig ~ Utopia Gekte

10/23/2015

Op de foto in onderbroek en hemd, Armanda vind het lastig

Een klein beetje naakt

We hebben vandaag nog niet zoveel geblogd en dat is voornamelijk omdat ze in Utopia al de hele dag bezig zijn geweest met de voorbereidingen voor de covershoot. Om vijf over half drie zijn ze pas klaar met de haren en de make-up en kunnen de dames hun witte onderbroekjes en hemdjes aantrekken zodat ze er helemaal klaar voor zijn. Sommige dames smeren ook nog even hun benen netjes in en daarna gaan ze op naar de plek waar ze op de foto moeten. Er ligt een groot matras waar de dames met zijn allen op moeten gaan liggen. Terwijl de dames één voor één tegen elkaar aan kruipen zorgen de visagie dames ervoor dat de haren goed liggen. Rowena voelt zich toch wel een klein beetje naakt en Gabriëlle lijkt wat onzeker. Als enigste houd ze tot het laatste moment een doek om haar heupen heen gebonden zodat er zo min mogelijk te zien valt. Ook als ze op het matras ligt bedekt ze haar benen, heupen en kont met een kussen, terwijl dat helemaal niet nodig is omdat ze net als de andere dames er prachtig uit ziet. 

Tijdens de shoot word er veel gelachen, worden er wat aanpassingen gedaan en moeten de dames zo nu en dan een klein beetje verschuiven. De fotograaf staat op een ladder en maakt de foto's van bovenaf. De dames moeten echt tegen elkaar aan liggen en elkaars handen vast houden. Ook moeten ze verleidelijk in de camera kijken, maar er mag ook een beetje gelachen worden. Als na vele foto's deze scéne er op staat moeten de dames allemaal met hun hoofden dezelfde kant op gaan liggen. Weer word er tussendoor het een en ander aangepast en liggen de dames dicht tegen en op elkaar. Als ook deze foto er op staat hebben de dames even de tijd om zich om te kleden voor de volgende shoot. Armanda laat aan onder andere Bjorn weten dat ze het lastig vind, maar niet moeilijk wil doen. Armanda wilde een bepaalde scéne overslaan, maar dat mocht niet. Ze ''moet'' er op. Bjorn adviseert Armanda dat ze moet doen waar ze zich goed bij voelt. Als ze het niet wilt of zich er niet prettig bij voelt hoeft ze het niet te doen. En volgens Rowena verzekerd haar dat het allemaal wel goed komt.

Dit deel van de shoot terug kijken kan hier0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.