''Oh verdomd, je hebt gelijk''. ~ Utopia Gekte

10/18/2015

''Oh verdomd, je hebt gelijk''.

Vogelvrij.

Terwijl langzaam maar zeker steeds meer bewoners wakker worden doen Bas en Cees samen een peukie en bakkie pleur. ''Oh verdomd, je hebt gelijk'', laat Cees weten als Bas geschrokken iets zegt. Hij ziet namelijk een vogel in het cordwood huis zitten. Hij vraagt aan de gasten of zij er iets van hebben gemerkt, maar dat blijkt niet zo te zijn. Bas loopt snel naar het cordwood huis toe en laat de vogel vrij. Binnen een paar seconden weet de vogel de weg naar buiten weer te vinden. Na dit korte avontuur kan Bas weer zitten en verder genieten van zijn sigaret en kopje koffie.

Zodra de B&B gast er bij komt wisselt de regie naar Gabriƫlle. Zij zit achter de laptop. Op de andere stream zien we Mark de afwas afdrogen. Er gebeurt dus even weinig bijzonders op de livestreams om 09:52. Gina is nog altijd druk bezig met het afstoffen, poetsen en opruimen van de loods. Misschien is het toch maar goed dat ze zo vroeg is begonnen. Alles is blijkbaar zo vies en rommelig daar dat het niet met een half uurtje poetsen weer blinkend schoon is. En haar bezoek komt straks, dus ze mag nog even flink aan de bak! Heb jij trouwens al gestemd op je favoriete Utopia bewoner? Stemmen kan hier of bekijk gewoon de tussentijdse uitslag.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.