Nicole is boos op Stefanie en volgens Rowena heeft ze een drank probleem ~ Utopia Gekte

10/04/2015

Nicole is boos op Stefanie en volgens Rowena heeft ze een drank probleem

565 euro verdiend

Nadat Nicole Ivan's frustraties aangehoord heeft loopt ze naar Bjorn toe die in het kantoortje achter de computer zit. Ze spreekt hem aan op wat er allemaal fout is gegaan, bijvoorbeeld de live muziek die niet aanwezig was. Bjorn vertelt dat hij vandaag de box buiten had willen zetten, maar dat mocht niet. Rolf die samen met Bjorn het evenement georganiseerd heeft staat ondertussen buiten op te ruimen en vraagt zich af waar Bjorn is. Ze organiseerden dit samen en Rolf staat nu in zijn eentje op te ruimen. Of toch niet helemaal, hij kan namelijk wel op de hulp van Rob en Bas rekenen die hem helpen met het opruimen van de tent. Bjorn laat weten dat er vandaag 52 mensen geweest zijn en dat ze het allemaal ontzettend leuk en naar hun zin hebben gehad. En niet alleen de bezoekers hebben het volgens Bjorn naar hun zin gehad. Ook de bewoners zelf en er is uiteindelijk 565 euro verdiend. Niet veel, maar toch een leuk bedrag. Bjorn begint ook over het ''unieke Utopia glas'' dat op de webshop beloofd was. Bjorn beweerd dat hij dat aangepast heeft op de webshop toen hij wist dat ze dat niet zouden krijgen. Maar dat liegt hij want we nemen een kijkje op de webshop en zien het er nog steeds bij staan. Ook de live muziek staat er nog op. De enigste dingen die weg gehaald zijn zijn het varken aan het spit en de barbecue.

Nicole is ook boos dat er alleen maar aan zes mensen aandacht wordt besteed. Ze bedoeld hiermee de kickboksers. Volgens haar gaat het de laatste tijd alleen daar nog maar over. Na Bjorn is ook Stefanie aan de beurt. Stefanie en Gina staan namelijk luid te gillen in de loods en laat dat nou een prachtig moment zijn voor Nicole om haar mond ook tegen haar open te doen. Nicole vind dat ze wel wat rustiger mogen doen omdat er mensen op bed liggen. Ook vind ze het niet normaal dat Stefanie de muren heeft laten onder kalken, maar volgens Stefanie heeft niet alleen zij het goedgekeurd. Ook Rolf zou het zelf gewild hebben. Volgens Nicole weet Rolf er niks vanaf. ''Wat kan die jongen liegen zeg, hij zegt zelf oh ik wil ook'', aldus Stefanie. En als Nicole boven tegen Gabriëlle haar gal spuwt over de onder gekalkte muren laat Gabriëlle weten dat zij het ook goed vond. Zij ziet er niet echt een probleem in, maar ondanks dat anderen het dus ook goedkeurden is het alleen Stefanie die op haar donder krijgt. Nicole is boos op Stefanie en nu niet alleen meer vanwege de onder gekalkte muren maar ook vanwege haar houding, zo zou ze vanmiddag al niet meer op haar benen hebben kunnen staan. 

Rowena is inmiddels ook op de vide en laat weten dat de drank Stefanie's valkuil is. ''Ze heeft toch een drankprobleem, dan drink je toch niet meer. In mijn ogen''. Op dat moment is het trouwens niet Stefanie, maar Gina die weer blikjes drank uit Baas Beach haalt. Net was het Mark die al flink wat blikjes weg griste, maar dat waren er blijkbaar dus nog niet genoeg. Ook Cees wordt nog steeds niet echt gewaardeerd. Als we Nicole mogen geloven willen de B&B gasten niet aan tafel zitten met Cees en zou Mark dat voor hun gaan regelen.


3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.