Nicole irriteert zich aan Naomi. ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Nicole irriteert zich aan Naomi.

Dieren onverstandig.

De ochtend is een tijdje bezig, al stond vrijwel iedereen laat op vandaag. Al met al zijn er wel weer genoeg gesprekjes en uitspraken geweest waar we een interessant bericht mee kunnen vullen. Om te beginnen dat Bas liet weten de komst van de biggetjes onverstandig te vinden. Zelfs heeft hij naar eigen zeggen namelijk al een tweede huis geregeld voor zijn dieren voor het geval hij Utopia moet verlaten. Ook Cees is niet blij met de komst van al die dieren. Hij moppert vooral over de hond en is bezorgd. ''Het is koud. Het vriest. Je moet wandelen met de hond. Wie gaat dat doen'', vraagt hij zich terecht af.

Buiten op het rokersbankje treffen twee andere bewoners elkaar. Het zijn Nicole en Rob en ze praten over irritaties en stemmen. Nicole stoort zich aan Naomi en Rob heeft zijn stemmen aangepast omdat hij Stefanie niet genaaid laat worden. Ook over Rolf weet Nicole een bijzondere uitspraak te doen: ''Als Rolf op de bank zit en echt niet naar huis wil gaan, dan gaat hij ook niet naar huis. Snap je wat ik bedoel''.

Ook Cees blijft een irritatiepuntje voor Nicole. Hij blijft maar hameren vanwege kleine dingetjes terwijl Vanessa alles gewoon deed zonder haar ooit te horen. Nou ja... Dat klopt niet helemaal, maar het zijn de woorden van Nicole. Wij weten nog goed hoe Vanessa uit haar plaat kon gaan. :-)

Al met al is er weer genoeg geventileerd in het afgelopen uur en de dag is nog lang niet voorbij. Naomi komt zelfs net pas haar bed uit en leest nu de Privé tijdens haar ontbijt. Ook Benjamin zien we in zijn boxershort rondwandelen.

Kennis maken met de nieuwe bewoners en weten wat Google over ze te zeggen heeft? Klik dan door naar de homepage en bekijk alle berichten. 1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.