Nicole: ''Ik heb Bas vier keer geklapt''. ~ Utopia Gekte

10/11/2015

Nicole: ''Ik heb Bas vier keer geklapt''.

Gina wil(d).

Een terugblik op gisteravond en vannacht. Daar is het meer dan tijd voor want er zijn nogal wat dingen gebeurd weer! Alle punten staan chronologisch voor je op een rij zodat je precies weet wat er nog meer is gebeurd in Utopia.

- Ivan ligt rond 23:00 al samen met Nicole in bed. Ze zegt dat ze Bas vier keer in zijn gezicht heeft geslagen omdat ze boos was. Wim komt tussendoor langs om te zeggen dat Bas morgen de koeien doet. ''Heeft hij dat gevraagd'', vraagt Ivan zich af. Dat is niet het geval, Wim gaat gewoon zeggen dat hij de koeien moet doen. Ivan is verbaasd en lijkt dit niet nodig te vinden: ''Nee joh, ik ben helemaal niet moe''. Nicole blijft ondertussen doorgaan met het opstoken van Ivan. ''Mensen hadden weer hun sh*t niet gedaan zoals afgesproken. Ik stond alleen bij de poort''.

- Om 23:22 hebben Rolf en Benjamin een gesprek over Renske en Armanda. Hoewel het lijkt alsof ze inmiddels bij Utopia horen moet er morgen (vandaag dus) toch echt eentje weg. Vanaf het rokersbankje spreken ze hun voorkeur uit. Rolf vind het top dat Armanda de expositie neer heeft gezet, maar lijkt toch meer een voorkeur voor Renske te hebben. ''Renske doet de klusjes die wij niet willen doen'', reageert Benjamin. ''Zij is gezellig'', voegt Rolf toe. Benjamin zegt vooral veel van discussies te leren. over jezelf, de ander en hetgeen waar de discussie over gaat. Van Armanda kan Benjamin dus meer leren dan van Renske. Renske 'blend in met de groep' terwijl Armanda nog een beetje een buitenstaander is. En Armanda gaat het volgens Benjamin ook wel heel zwaar krijgen, maar Benjamin gunt haar dat gevecht met zichzelf omdat ze er dan zoveel beter uit gaat komen. Als Benjamin voor Renske zou kiezen ontneemt hij Armanda de kans om te groeien. Rolf is het daar wel mee eens. Maar Armanda heeft ook tegen Rolf gezegd dat ze twijfelt of ze er goed aan gedaan heeft om hier naar binnen te stappen'', laat hij zelf weten.

- Mark had een slokje teveel op, zo lezen we in het nieuwsblog van gisteravond,  en was dus vervelend. Met name richting Gina die hij een 'dikke meisje' noemde. Gina zelf was ontzettend dronken en ja... Ook zij heeft woorden als 'loser in de mond genomen. Lees vooral het onderstaande stukje van de nacht...

- Gina wilde feesten en heeft heel lang aan alle bedden staan zeuren en irritant en kinderachtig lopen doen om mensen uit bed te krijgen voor een feestje. ''Ik ben weer terug'' riep ze op haar manier. Maar niemand kwam het bed uit. Gina was strontvervelend op zijn zachtst gezegd. Op de bedden springen, bijvoorbeeld bij Bas, was een van de vele rare dingen die ze deed. Op Bas gaan liggen en zijn gezicht aaien was ze ook niet vies van. Ook op het bed van Stefanie en Rob ging ze staan springen om vervolgens op ze te gaan liggen. Het zag er lichtelijk vreemd uit zeg maar. Ook sloopt ze gewoon een TL bak en ga zo maar door. Rowena is trouwens net zo ladderzat, alleen gedraagt zij zich nog beschaafd.

Nicole over de vraag om wel of niet dronken te worden en te gaan feesten: ''Ik heb er geen zin in. Ik heb er geen zin in om met een kater op bed te liggen, ik heb er geen zin in om dat hier te doen. Als ik hier een kater heb voel ik me zo rottig. Ik voel me schuldig dat ik op bed moet blijven. Ik doe dat niet hier. Ik kan me wel gedragen hoor als ik een borrel drink. Lekker aangeschoten als ik lekker op bed ga. Niet dat ik stomdronken met me blote kont het terrein op ren''. Ook Cees heeft natuurlijk wat te zeggen, al is het alleen maar zacht tegen zichzelf: ''Tjonge jonge jonge, moet je nou eens horen. En daar zit je dan tussen...''

00:45. Rowena is kwaad op Wim omdat hij haar naar bed stuurde. ''Niemand verteld mij dat ik naar bed moet alsof ik een puber ben''.  Nog geen half uur later ligt iedereen toch maar braaf in bed.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.