Nicole heeft bijna iemand vermoord. ~ Utopia Gekte

10/02/2015

Nicole heeft bijna iemand vermoord.

Werkoverleg.

Zo nu en dan komt er weer een bizar verhaaltje uit de mond van een Utopia bewoner. Deze keer, niet de eerste keer overigens, is het weer Nicole die opmerkelijke dingen deelt met de wereld. Zij had vroeger namelijk ooit ruzie met iemand op een toilet. Diegene viel of gleed uit over een plasje water en Nicole bleef maar trappen geven tegen het gezicht van die persoon die op de grond lag. Volgens Nicole gebeurde het uit blinde woede. Er volgt natuurlijk een streamlock want dit soort praatjes is niet goed voor iemands imago. Ook Gabriƫlle laat weten vroeger heel veel te hebben gevochten om van zich af te bijten.

Tussen alle gekheid door is er ergens anders in de loods serieus werkoverleg bezig. Ook tijdens dat gesprek komt de ene na de andere streamlock. Het is ook eigenlijk niet zo heel belangrijk voor ons als kijker om te volgen. Het gaat namelijk over wat er allemaal moet gebeuren voor, tijdens en na het kickboksgala dat op zaterdag 10 oktober plaats zal vinden in Utopia. De taakverdeling wordt besproken en alles wat er verder nog bij komt kijken. Er zijn meer dan 150 kaarten verkocht op dit moment, maar dat kan nog een stuk beter. Volgens Fitz en zijn partner moeten de bewoners meer promotie maken en is vooral de datum nog niet goed onder de aandacht gebracht.

Maak ook een Livefyre accountje aan in een paar seconden en reageer mee op onze berichten. Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening!3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.