Nicole heeft alles onder controle. ~ Utopia Gekte

10/18/2015

Nicole heeft alles onder controle.

Voegseltekort. (Geen spelfout voor de verandering)

Nicole heeft een ellenlange geschiedenis of tijdlijn van projecten die zij in Utopia uit had willen voeren. We kunnen de hele lijst gaan opnoemen, maar dat zou te tijdrovend zijn. Korte voorbeelden zijn het winkeltje, de zelfgemaakte yoghurt en het cordwood huis. Soms grote projecten, soms kleine projecten. Soms wel afgemaakt, vaker niet afgemaakt. Maar omdat wij van Utopia Gekte altijd zo ontzettend positief en optimistisch zijn en ons glas nooit half leeg is maar altijd half vol... Berichten wij de wereld nu over het fantastische nieuws dat Nicole deze ochtend lekker verder gaat met haar nieuwste project waar zij gisteren ook al mee bezig was. Het geven van een make-over aan de open haard! Met bloed, zweet en tranen hebben Utopia bewoners van het eerste uur de kachel gebouwd. Er is veel om te doen geweest in al die tijd. Denk aan Rienk die de hele kluisinhoud in de fik wilde steken daar. Of aan Chris die zoveel last had van de rook dat hij dat ding wel had willen slopen. Zover is het allemaal nooit gekomen, want het blijft altijd bij woorden.

Hoe dan ook, Nicole is lekker creatief bezig en druk met voegsel en mozaïek in de weer om de kachel er wat mooier uit te laten zien. Volledig geconcentreerd gaat ze te werk tot Gabriëlle haar zorgen uit. ''Schatje, geen zorgen. Ik weet wat ik doe. Dit gaat straks weer weg, dit wordt ingevoegd'', zegt Nicole geruststellend. Niet verklappend dat ze net nog Wim om advies vroeg over het voegsel dat ze gebruikt. Ze wist namelijk niet of het wel helemaal goed was. Gelukkig wist Wim te vertellen dat het prima was! Alleen komt ze nu voegsel te kort waardoor ze meerdere malen paniekerig de naam Wim weer door de loods schreeuwt. Wim maakt zich meer druk over de voegen, net als Gabriëlle, maar dat gaat volgens Nicole ook allemaal goed. ''Je wil niet weten wat ik allemaal al gedaan heb'', aldus Nicole. ''Ik had een snipperdag genomen morgen'', grapt Wim. Nou... Nog even wat voegsel bijmaken en doorwerken en je hebt weer een project afgerond Nicole. Helemaal toppie!
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.