Nicole gaat een politieke partij oprichten. ~ Utopia Gekte

10/05/2015

Nicole gaat een politieke partij oprichten.

Kritiek van Cees.

Nadat Ivan nog even buiten met Gabriëlle heeft gepraat over het vandalisme in Utopia spreekt hij met Nicole. Ze zitten samen op het bankje en fluisteren in eerste instantie wat dingen die we niet kunnen horen. Later komt Nicole met een nieuw idee op de proppen. Een idee waarmee ze de ideale samenleving buiten de poorten van Utopia ook kunnen voortzetten. Ze is namelijk van plan om een eigen politieke partij op te gaan richten. Althans, dat idee spookt door haar hoofd. Volstrekt onhaalbaar voor zover ik er verstand van heb, want ze mogen de poort nog niet eens uit om allerlei zaken te regelen die daar bij komen kijken. ''Waarom gaan we geen positieve draai geven aan IS'', vraagt ze zich af. (Ideale Samenleving)

Zodra Cees het idee te horen krijgt van Nicole is hij direct sceptisch. Iets waar Nicole niet echt tegen kan en ze gaat dan ook meteen in de aanval. ''Aan nee zeggers heb ik niks, ik moet juist mensen hebben die kritisch kijken. [...] Ik kom niet uit een ei, ik weet echt wel wat er allemaal gedaan moet worden''.

De kritiek van Cees kan Nicole er niet van weerhouden om snel iemand uit te nodigen om hier verder over te praten. Cees benadrukt dat ze moet gaan nadenken over een goed programma. Sterker nog, een ijzersterk programma.

Of we op de partij van Nicole gaan stemmen kunnen we nog niet weten zolang de standpunten onbekend zijn. Maar spreekt dit idee jou aan? Klets gezellig mee in de reacties onderaan dit bericht of laat je horen op het forum.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.